Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen introvertàlt, csendes nő mièrt nem kell a férfiaknak?
Ki mondta, hogy nem kell? :D
Amúgy csak akkor nem, ha ez a "teljesen intro" olyan, hogy 1 szavas válaszokat ad, semmit nem tudok meg róla, sértő stílusa van stb.
Ki mondta, hogy nem kell? Én ambivertált vagyok, azaz tudok egyedül is nagyon jól lenni, és megfelelő társaságban is nagyon jól lenni. Szeretem a tartalmas, mély beszélgetéseket,az érzelmi intelligenciát és a humort.
Mindenkinek megvan a párja a világban, tudom hogy az enyém is, ezért nem is aggódok, csak bizony fontos az egyedül töltött idő, hogy szeresd magad, fogadd el magad, fejlődj és a legjobbat tudd nyújtani a saját szemedben. NE aggódj!
Ha tényleg teljesen introvertált lenne, akkor nem érdekelné, hogy "kell e másoknak" vagy sem.
Mondom ezt teljesen introvertáltként.
Nekem simán kellene, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek van értéke az életben, így ha valakinek ez nem jön be, akkor másnak bejöhet.
Mennyi idő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!