Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany nem romantikus az miert baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kerdesem hogy miert zavarja annyira az embereket ha nem romantikus valaki? En nem vagyok az a nagyon romantikus, romantikazo ember, a romantikus filmeket inkabb unom es Mason agyalok, de persze társasággal nézem... Csak ne élvezem az ilyen sírós filmek nem hatnak meg. A baratom szerint a romantika hianyzik belolem az empátiával egyutt egyre tobb ember mondogatja ezt nekem. Ez ekkora baj lenne? Lehet ezen változtatni? Normálisnak számítok?2019. júl. 7. 22:34
1/18 anonim válasza:
Szerintem itt inkább az empátia hiánya a probléma, nem az, hogy nem nézel szerelmes filmeket. Utóbbi senkit nem érdekel. Másban is megnyilvánul ez gondolom. Milyen helyzetekben jön elő, hogy nem vagy empatikus?
2/18 A kérdező kommentje:
Amikor valakit tömegesen dajnalunk hogy jaj szegeny ilyen meg ilyen rosz neki, az az erzes sosem jon át. Vagy amikor pl tesom felnyuzta a térdét a noverem teljesen odavolt kb ugy kezelte mint egy haldoklot meg vele sirt. En meg ott voltam. Vagy a temeteseken en nem szoktam sirni persze hianyzik, de sokkal tobb a jo kozos emlék es ezekre szívesebben emlékeztem a temetés akadt, mint h mar tobb ilyen nem lesz. Nagyon furcsa vagyok?
2019. júl. 7. 22:40
3/18 anonim válasza:
pszichopata vagy, nem bántásból mondom
4/18 A kérdező kommentje:
De senkinek sem szeretnek rosszat, sokan mondjak hogy milyen kedves vagyok(nem fényezesből mondom) es alapbol kedvelem az embereket, es van par baratom is.igy is annak gondolsz?
2019. júl. 7. 22:44
5/18 anonim válasza:
Amikor a tesódnak sebes lett a térde, próbáltál legalább segíteni valamit?
6/18 A kérdező kommentje:
Igen, hivtam mentőt, es hoztam neki vizet. A tobbit a tesom csinalta(lefektette es felemelte a térdét. )
2019. júl. 7. 22:48
7/18 anonim válasza:
Akkor sztem nincs veled baj. A pszichopata jelzőt meg elfelejtheted.
8/18 A kérdező kommentje:
Akkor miert kapom egyre gyakrabban negativ hangvételű kritikaként? Es meg mintha olyankor azt szeretnek elerni, hogy rosszul is érezzem magamat.
2019. júl. 7. 22:56
9/18 anonim válasza:
És szoktad magad rosszul erezni? Vannak érzelmeid?
10/18 anonim válasza:
Én se vagyok egy romantikus alkat. A temetéshez is kb úgy állok, mint te. Ha valakinek segítség kell, akkor szívesen segítek, azzal nincs gond. De az ilyen nyáladzástól a hideg kiráz engem is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!