Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt van az, h csak addig èrdeklem a nőket, amìg nem
mutatok komolyabb èrdeklődést felèjük?
Figyelt kérdés
Eleinte kiváncsiak rám..èrdeklödőek, majdnem bele akarnak màszni az èletembe..mindig keresik a társaságomat meg mindenre kivàncsiak ami velem törtènik meg amit gondolok.....
Idövel megkedveltetik magukat ès engem is èrdekelni kezd az ő világuk az ő nèzeteik meg hogy mit csinálnak meg a magànèletük a gondolkodásuk szoval minden ami róluk szól..
De innentöl kezdve el kezdik leèpiteni az ismerkedèst..nem keresnek annyit, nem èrdeklödnek nem kivàncsiak..
Addig a pillanatig tènylegessen szinte màr nyomultak rám de amint felkeltik a figyelmemet onnantol màr nem èrdeklem öket.....az elmult èvek soràn többször is igy jártam.....
2019. máj. 20. 14:20
1/10 anonim válasza:
Ez is csak nézőpont kérdése.
Magyarul úgy is lehet nézni, hogy amíg nem érdekel téged egy nő, minden érdeklődése nyomulásnak tűnhet, amikor meg érdekelni kezd, azt érzed leépít. Holott lehet semmi nem változott, hanem te változtál. ;)
Mellesleg lehet nem jól csinálod az érdeklődést ha 100% biztos vagy benne, hogy a körülmények változtak és nem te...
2019. máj. 20. 14:22
2/10 anonim válasza:
Ha valakit az elejétől fogva érdeklek, az oké. De ha valaki egyszercsak belémzúg a semmiből, olyankor én is menekülőre fogom valamiért.
2019. máj. 20. 14:23
3/10 anonim válasza:
Ezt hányszor, de hányszor kérdeztem már meg magamtól én is. Mintha a nőknek kizárólag az a férfi lenne érdekes, akinek nem kellenek, vagy legalábbis nem komolyan. És amint kimutatod, hogy tényleg akarod a nőt, már le is épít.
2019. máj. 20. 14:29
4/10 lilla64 válasza:
Talán attúl félnek,hogy kisajátitod,vagy talán,hogy komoly kapcsolatot akarsz amit ők nem.
2019. máj. 20. 14:33
5/10 anonim válasza:
Mennyi ego...és objektív látás nincs? Érdekes....
2019. máj. 20. 14:35
6/10 anonim válasza:
#3 nem csak a nők ilyenek...
2019. máj. 20. 14:46
7/10 anonim válasza:
Azért, mert az egész rohadt ismerkedés egy hatalmi játszma a nőknél. Ilyen betegek, hogy az már önmagában érdekessé tesz ha leszarod őket, de amint megkapják a figyelmet tőled: ők "nyertek". Soha nem szabad megadni a nőknek azt, amire _valójában_ vágynak, csak húzni előttük a mézes madzagot, hogy teperjenek érte.
2019. máj. 20. 15:11
8/10 anonim válasza:
Biztos "becsicskulsz" :( Az nagyon kiábrándító
2019. máj. 20. 16:31
9/10 anonim válasza:
7-es, az a nagy baj, hogy te azt hiszed ez csak a nőknél van. És most kinek panaszkodsz? Itt olvassák a nők, akiket beskatuyáztál, meg a férfiak, akik közül sokan ugyanúgy ilyenek csak nem veszik észre. Ez emberi tulajdonság, ezen kívül attól függ mi a célja az illetőnek.
2019. máj. 20. 17:23
10/10 anonim válasza:
Épp lehet, hogy megismertek, és elég volt belőled ennyi, amit láttak. Kicsit azért nézz magadba is, mi az, ami ijesztő/riasztó lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!