Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy sráccal az interneten és nem tudom hogy vannak-e komolyabb szandékai vagy csak szórakozik velem. Ti, hogy gondoljátok?
Lassan egy hónapja hogy megismertem, sokáig beszélgettünk és be is vallotta, hogy nem vagyok számára közömbös. Azt ígérte, hogy a jövőben valamikor eljön hozzám, mert jobban szeret élőben ismerkedni. Ki is jelentette, hogy lehetne köztünk valami, aminek örültem is, azonban már több mint két napja nem írt vissza az üzenetemre. Nem értem mi történhetett.
Az is furcsa volt számomra, hogy sose írt rám, de amikor én írtam neki akkor egyből válaszolt és nem két szóval. Tudo, hogy más lányokkal is beszél, mert elmondta. Lehet, hogy csak áltatott és kihasználta a jóhiszeműségemet?
Két nap még simán belefér. Lehet, hogy hétvégén elutazott valahová. Igaz, ha addig minden nap váltottatok üzenetet, akkor illett volna jeleznie, hogy most nem fog visszaírni.
Jövő hét közepéig még írhat. Ha addig sem fog, akkor már tényleg csak komoly mentséggel lehet elfogadni a hallgatását, pl. ha kórházba került.
Szerintem csak meg akar dugni téged is. Ne számíts komolyra. Biztos hogy melletted vannak más nők is akiket megdug.
Nekem pld. ha nincs nőm akkor egy új, induló kapcsolatban már az első napokban nyomultam volna rád hogy mielőbb ledobd a bugyid. Ha épp van kit dugnom akkor nem sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!