Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem egy sráccal az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy sráccal az interneten és nem tudom hogy vannak-e komolyabb szandékai vagy csak szórakozik velem. Ti, hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja hogy megismertem, sokáig beszélgettünk és be is vallotta, hogy nem vagyok számára közömbös. Azt ígérte, hogy a jövőben valamikor eljön hozzám, mert jobban szeret élőben ismerkedni. Ki is jelentette, hogy lehetne köztünk valami, aminek örültem is, azonban már több mint két napja nem írt vissza az üzenetemre. Nem értem mi történhetett.

Az is furcsa volt számomra, hogy sose írt rám, de amikor én írtam neki akkor egyből válaszolt és nem két szóval. Tudo, hogy más lányokkal is beszél, mert elmondta. Lehet, hogy csak áltatott és kihasználta a jóhiszeműségemet?

2019. márc. 3. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Két nap még simán belefér. Lehet, hogy hétvégén elutazott valahová. Igaz, ha addig minden nap váltottatok üzenetet, akkor illett volna jeleznie, hogy most nem fog visszaírni.

Jövő hét közepéig még írhat. Ha addig sem fog, akkor már tényleg csak komoly mentséggel lehet elfogadni a hallgatását, pl. ha kórházba került.

2019. márc. 3. 23:44
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Az fura ha csak te írsz rá, ő nem kezdeményez.
2019. márc. 3. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem csak meg akar dugni téged is. Ne számíts komolyra. Biztos hogy melletted vannak más nők is akiket megdug.

Nekem pld. ha nincs nőm akkor egy új, induló kapcsolatban már az első napokban nyomultam volna rád hogy mielőbb ledobd a bugyid. Ha épp van kit dugnom akkor nem sürgős.

2019. márc. 4. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintm is az aa fura,hogy csak Te írsz,de Ő férdi létére nem keres.
2019. márc. 4. 04:45
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Örülj hogy nem keres! Ha meg tegnap óta jelentkezett akkor semmiképp se add könnyen magad! Csak dugni akar.
2019. márc. 4. 10:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg is mondtam neki, hogy ne arra számítson, hogy egyből lefekszem vele, hiszen még nem is voltam senkivel. Őszintén szolva örült is neki és azt mondta, hogy "kincs" vagyok. Nem úgy tűnt, hogy akadály számára mert utána is ugyanolyan érdeklődéssel írt vissza nekem, de most még válaazra sem méltat. Utoljára pénteken írt délelőtt.
2019. márc. 4. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Nyugi, majd egy hónap múlva jelentkezni fog vagy nem. :)) Én is szoktam néha hitegetni nőket a neten, mindig jót derülök rajtuk, hogy mennyire naivak. :D
2019. márc. 4. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem kezdenék egy tapasztalatlan, szűz kislánnyal. :)
2019. márc. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!