Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Autó nélkül tényleg hátránnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autó nélkül tényleg hátránnyal indulok a párkeresésben?

Figyelt kérdés

Egy haverom mondta hogy sürgősen szerezzek be autót különben hosszú évekig magány vár rám. Egerben élek a belvárosban, itt is dolgozok. Reggel 5 perc séta a munkahelyem. Bevásárolni hétvégente taxival szoktam 2000 Ft-ért. És kb. ez minden amihez autóra van szükségem.

Ha valahová utaznék akkor bérelhetek is. De mondta pár haver hogy azért kicsit ciki 33 évesen hogy még csak biciklivel láttak. Amit amúgy tényleg sokkal jobban élvezek vezetni mint egy autót.

Szóval tényleg igaz hogy leírhatnak a nők ha nincs autóm, de ha nem érdekelnek a kocsik és nincs is rá szükségem?

2019. júl. 6. 10:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

36 vagyok. Nincs autóm, és nem is szeretnék. Nem, nem tartom cikinek, hogy három utcányira a jóval egészségesebb és környezetkímélőbb biciklivel megyek, és nem autóval; mint ahogy azt sem gondolom cikinek, hogy az amúgy olcsóbb, biztonságosabb, és jóval környezetkímélőbb tömegközlekedéssel utazok távolabbra, és nem izzítok be egy több száz lóerős benzinmotort azrét, hogy egyetlen embert eljuttasson A pontból B-be.

Hogy ez valakinek nem tetszik? Bocsi, de ez az ő egyéni problémája. Tudod, sokkal előbbre lenne a világ, ha az emberek a saját életükkel foglalkoznának, és nem máséval. Én ezt gondolom.

Hogy ért-e emiatt hátrány csajozásban? Igen. Lemaradtam egy olyan hölgyeményről, akinek alapvető lenne, hogy a pasija kvázi magánsofőrként funkcionáljon. Hogy bánom-e? Rohadtul nem. Ha milliárdos lennék, se villognék luxusautókkal, mert nekem olyan kapcsolatra nincs szükségem, ahol az autóm miatt "szeretnek". Egyébként meg halkan mondom, hogy van, akinél meg ez pont előny.

2019. júl. 6. 18:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Amikor megismertem a jelenlegi b nőmet még munkám se volt nem hogy autóm :)
2019. júl. 6. 23:05
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha ilyen hülye a "haver", hogy ezt mondja, akkor dobd őt.

Ha ilyen hülye egy nő, hogy lenéz azért, mert nincs autó, dobd őt!

Ha olyan hülye vagy, hogy más értékrendjéhez igazítod a sajátod, akkor dobd magad. (Hanyatt.)

Hogy a kérdésre válaszoljak, ma sajnos státuszszimbólum lett az autó és sok csajnak fontos a megléte. Nem azért, mert ő maga nem tudna nélküle meglenni, de mit szólnak a barátnők egy olyan pasihoz, akinek még egy nyamvadt kocsija sincs? Más részről is jó, ha van. Pl, ha a szüleiddel laksz,, és nincs hova vinni a csajt.

2019. júl. 8. 15:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Én érdekes módon mindig olyan srácokat látok barátnővel, akiknek van kocsijuk. Enélkül csak prostituáltak jutnak egy mai férfinak.
2019. aug. 21. 15:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Hátránnyal indulsz. Lassabban érsz oda.
2019. aug. 22. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!