Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém izzadós tenyér. Van olyan nő akit nem zavarna? Nagy hátrány párkeresésben, párkapcsolatban?
Engem nem zavarna. Igaz nem vagyok 25 feletti, de nekem is hasonlóképp izzad a tenyerem(max nem csöpög, de sosem száraz).
Egyébként, ha nagyon zavar vannak rá különböző kezelések.
Az enyém is izzad, remélem nem lesz belőle baj sosem... Eddig még nem volt. Bár az én kezem nem hideg "békakéz", hanem kifejezetten meleg.
És állandóan megkapom, hogy "meleg a kezem"... És igen, a többieké számomra nagyon hideg. Bár lehet alapból magasabb hőmérsékleten működöm, mint mások, ezért viselem jobban a telet és "haldoklom" nyáron. És ezért fürdöm olyan forró vízben amit sokan nem tudnának elviselni.
Nincs rá hatékony kezelés. Ez egy örökölt genetikai betegség. Az egyik lehetőség az áramos terápia, ami azt hiszem olyan hogy egyenáramos vízbe kell tenni a kezet. Ha be is válna, max pár hétig hatna.
Meg van egy másik megoldás, ami nem nagy műtét, annyiból áll hogy hónaljba egy bemetszés mindkét oldalon és elvágják az izzadásért felelős ideget. Ennél az a kockázat hogyha eddig a kéz izzadt, akkor átmehet arcra, hátra, hasra mint mellékhatás.
A gyógyszertárban kapható szerek semmit sem érnek, mert a verejtékmirigyek állandóan működnek és nem lehet csillapítani. Annyit tudsz csinálni hogy elfogadod és olyannal ismerkedsz aki szintén elfogadja ezt. A hideg kéz ellen esetleg gyógyszerrel lehetne javítani, de ez az izzadás a hideg kéz velejárója.
Abban nem, másban igen, pl:
Nem tudom hány éves vagy, de nekem idővel elmúlt. Osszességében is nagyon izzadós vagyok, pláne arc, honalj, mellkas, hát stb. A kezem is durva volt sokaig, de igy 30 évesen már nem jellemző. Azért nem száraz a tenyerem, de már nem mosogatórongy. Emellett az enyém is örökké hideg. Egyszer lattam egy műsort, ahol különleges betegségeket kezeltek. Volt egy tenyérizzados pasi is. Valahol honaljban csiptek el valamit neki, amitől elmúlt. Erdekes volt.
Remenykedj, hogy az idő megoldja.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!