Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem én elég sok hátránnyal indultam az élet nagy partnerkereső játékában. Nem értem miért siránkozik minden pasi, hogy nem állnak velük szóba a nők. Miért van ez?

Van aki ebben jó, van aki meg abban....
Más a munkájában ér el sikereket, míg más a hobbijában, vagy a sportban. Nem vagyunk egyformák!
Nekem jól megy a munka meg a hobbi-sport is....de a nőkhöz nem értek. Nincs ebben semmi különös. Ki ilyen ki olyan...

@6
Na ja, csak nem tudom, ez miképp is köthető ahhoz, amit én írtam a szociális hálóval kapcsolatosan. Egyébként én pont 25 vagyok, nekem annyi az össz tapasztalatom, hogy már megtanultam, hányféleképpen lehet pofára esni egy biztosnak látszó kezdet után, vagy hogy mekkora számokkal kell társkeresőn számolni, mire választ kapsz. (Egyébként erre van statisztikám: nagyjából 35 levélből 1-re érkezik reakció, minden ~4. reakció nem visszautasítás; Tinderen pedig nagyjából 300 jobbra húzásonként érkezik 1 match, és minden 5. match hajlandó válaszolni.)

Na oszt akkor, amigo, egyet mondj meg nekem légy szíves: mégis hol az anyám fütyfürüttyébe' ismerkedjen az, aki nem szeret emberek közé menni? Baráti kör kizárva (minthogy nem létezik), az állandóan itt propagált tánctanfolyamok kizárva (ki is röhögnének, ha csak ismerkedni mennél oda, nem mellesleg inkább a 40+-os korosztály játszótere), utcán, buszmegállóban, boltban, vasútállomáson milyendologmá' leszólítani nőket, a sportot nem mindenki szereti (aki igen, az is 100-ből 99 egyedül jár futni, edzeni, biciklizni, úszni, akárhova), a kasszásoknak meg semmi más nem hiányzik az egész napos monotónia közben, mint egy idióta az ezerszer eldurrogtatott marhaságaival. Mi marad, hacsak nem azon szerencsés 0,0001% tagja vagy, akinek nem virslifesztivál a hobbija? Talán nem kell betűznöm.
Akinek meg az elsődleges szűrője az, hogy egyedül éljen a potenciális párjelöltje, annál iszonyat nagy problémák vannak agyban. Majd ha lesz kivel összeköltöznöm, lelépek én is. Addig meg talán érthető, ha nincs kedvem 2 milliós diákhitel és a minimálbérnél alig magasabb fizu mellé 21-re lapot húzni és egyedül albérletbe menni, csak hogy kipengethessek ~100 kilót havonta a nagy semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!