Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Homofóbként lehet még barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Homofóbként lehet még barátnőm?

Figyelt kérdés
A legtöbb lány hogy reagál arra hogy ha egy fiúról megtudják hogy az...?!

2018. dec. 13. 22:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
Látens homó vagy.
2018. dec. 13. 22:15
 2/25 anonim ***** válasza:
34%

Elsőnél a pont.

58N

2018. dec. 13. 22:17
 3/25 anonim ***** válasza:
25%

lehet, de rá fog jönni, hogy titokban meleg vagy

egyszer majd hazahozza a szeretőjét, hogy megdugjon téged

2018. dec. 13. 22:18
 4/25 anonim ***** válasza:
64%

Lehet baratnod , vannak homofób nők . Nem midnen nőt érdekel ez hogy mit gondolsz erről .

Mondjuk én szívesen össze jönnek biszex férfival hogy előttem szexeljen egy másik férfival. Imadnam .

2018. dec. 13. 22:25
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Van egy csomó homofób nő is, ők biztos örülnek neki hogy ez közös bennetek.
2018. dec. 13. 22:27
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez hogy lesz perdöntő kérdés egy kapcsolatban? Folyton erről beszélsz, vsgy mi?
2018. dec. 13. 22:40
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Mi a konkrét problémád a melegekkel? A heterok a buszon nyalják egymás, az meg rendben van? Semmi baj semmilyen szexuális beállítottsággal, amíg az ízléssel van kimutatva.
2018. dec. 13. 23:10
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, másnál hogy van ez, de ha engem kérdezel, én az első mondatnál lepasszolnálak. Tapasztalataim szerint, aki homofób, az kevésbé elfogadó más dolgokkal szemben, plusz nekem arra nincs szükségem, hogy valaki megszólja az egyik barátomat (mert van meleg köztük) vagy ilyesmi... Sok lenne a konfliktus emiatt (szintén tapasztalat), nálam az egyik legfontosabb dolog az, hogy valaki elfogadó és emberséges legyen. 19/L
2018. dec. 14. 00:05
 9/25 anonim ***** válasza:
10%
Én örülnék. Nem szeretem a hű de toleráns embereket. Ha valaki mindent és mindenkit elfogad akkor nincs stabil értékrendje. Inkább legyen homofób mint liberális. 26/N
2018. dec. 14. 00:08
 10/25 anonim ***** válasza:
27%
A férfiak nagy százaléka homofób 😂
2018. dec. 14. 01:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!