Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Homofóbként lehet még barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Homofóbként lehet még barátnőm?

Figyelt kérdés
A legtöbb lány hogy reagál arra hogy ha egy fiúról megtudják hogy az...?!

2018. dec. 13. 22:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
98%

"Én örülnék. Nem szeretem a hű de toleráns embereket. Ha valaki mindent és mindenkit elfogad akkor nincs stabil értékrendje. Inkább legyen homofób mint liberális. 26/N"

Először is meg kellett volna ismerned a liberális szó jelentését. A melegeket azért fogadom el, mert nem ártanak vele másnak. Egy pedofilt pl. azért nem fogadnék el, mert az viszont káros. Soha, senki nem beszélt arról, hogy kivétel nélkül mindent el kellene fogadni, kár, hogy neked ennyi jött le a nyitott gondolkodásból...

2018. dec. 14. 11:43
 22/25 anonim ***** válasza:
95%

De én még mindig nem értem, hogy kerül elő ez egy kapcsolatban?

A legtöbb hetero párnak azért nincsenek tömegével az orruk előtt csókolózó homoszex. ismerősei.

Aki nem akar, kb soha nem akad bele ebbe a témàba. Amúgy is van olyan, hogy vki nem kedveli a párja egy ismerősét, ezer mas okból is, de nyilván akkor se tesz rá megjegyzést.

Valójában homofóbnak lenni baromi egyszerű és csendes dolog.

Ha mégsem, mert vkinek muszáj szidni, gyalázni vmilyen embercsoportot, akkor az nem csak homofóbia, hanem agresszió.

2018. dec. 14. 11:56
 23/25 anonim ***** válasza:
2%
Kedves 21-es 2018 van, nem muszáj elfogadnom azt amit te. Megértésedet köszönöm.
2018. dec. 14. 12:57
 24/25 anonim ***** válasza:
95%

19-es

Nem ártana rendesen elolvasni mit írtam. Szövegértelmezésből egyes.

Nem mellesleg logikai gikszer amit írsz, mert ezek alapján az aki elítéli a rasszizmust, az saját maga is rasszista?

És köszi, de nem, ismétlem nem fogok összeállni egy homofóbbal és esélyt adni neki arra, hogy megsértse, lenézze azokat akiket szeretek mert ő egy előítéletektől hemzsgő, szűk látókörű ****fej. Épp eléggel találkoztak már így is az életükben.

2018. dec. 14. 13:01
 25/25 anonim ***** válasza:
97%
Számomra a homofóbia ugyanolyan kategória mint a rasszizmus,nem szimpatizálok vele. Értelmetlennek tartom gyűlölködni olyan emberek után akik semmiben sem ártottak nekem az életben,csak amiatt mert mások mint mondjuk én. Én azt gondolom aki elég intelligens az képes arra, hogy ne foglalkozzon olyan dolgokkal ami őt nem érinti. Nem kell támogatni a melegeket, nem kell mellettük vonulni csillámos szivárványtangában a pride-on, de nem szívesen hallgatnám a gyűlölködő megnyilvánulásokat, mert semmi értelmét nem látom. Fölösleges időpazarlás szerintem.
2018. dec. 14. 15:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!