Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolják eggyesek hogy a diplomás emberek kultúráltabbak automatikusan, és ezért nekik extra pasi/csaj jár a párkeresésben?
Falusi tanítócsaj, noname főiskolán végzett. Nagyra van a diplomájával és nagy hangon szidja a "kultúrálatlan" férfiakat, közben meg élete legnagyobb kultúrélménye ha megnézi a Lovasszínházban a Jimmy musicalt és Pintér Tiborra csorgatja a nyálát.
Vagy vállalkozó apuci fiacskája. Költségtérítésen átrugdosták valami alap kommunikáció szakon de már foghegyről beszél a csajokkal. A kultúra csúcsa neki az ilyen fingós-b...szós vígjáték. De azért neki top diplomás csaj kéne.
Egyesek egy gy.
Kulturált rövid u.
Több hozzáfűznivalóm nincs.
Általában a diplomások nagyrésze tényleg kulturáltabb. Habár ez nem mindig jelent jobb jellemet...
Lásd Havas Henrik aki diplomás, de mellé egy arrogáns bunkó.
De ott vannak az idétlen "diplomás plázacicák" is akik fix. hogy nem lesznek értelmesebbek, mint előtte, de "jól mutat".
De azért egy igazi, nem puskázós, nem "megveszemkilóraazegyetemet", hanem normálisan befejező (nem kegyelemkettesekkel) diplomások többsége valóban műveltebb.
De a műveltség csak egy tényező. Van olyan ember aki baromi okos és művelt is, de mindig ráfarag, mert nincs józan esze és/vagy ravaszsága. Én lazán használtam ki a stréber haverom középsuliban, mert bár ő minden tárgyban jobb volt (kivéve történelem) én simán ki tudtam használni - még észre se vette.
Van aki ebben jó, van aki abban.
Egyedül az alkoholistákat utálom, mindegy a végzettség. Semmivel nem különb az aki ötvenezres piáktól rúg be, mint a petpalackos melósok.
Ez a kulcsmondat: "A párkeresésben mindenki olyan igényeket támaszt, amilyet akar."
Csakhogy ezt sose fogja megérteni anyuci pici fiacskája, aki szerint neki minden alanyi jogon jár. Sajnos ezek az emberek képtelenek felfogni, hogy azok az igényes nők, akikre ők vágynak, szintén emberi lények, saját vágyakkal, igényekkel, és nem azért születtek, hogy az életképtelen lúzerek nő iránti igenyeit kielégítsék, hanem joguk van saját maguknak eldönteni a saját igényeik alapján, hogy melyik férfit választják.
Figyu, hadd dontsem mar el sajat magam, hogy milyen kvalitasu tarsat keresek magam melle.
Az, hogy ez sikerul vagy sem, pedig teljesen az en maganugyem.
udv:
minden "falusi tanitocsaj" neveben
A multkor olvastam egy kimutatast, hogy akinek diplomaja van, az atlagban 10 evvel el tovabb annal, mint akinek legfeljebb 8 altalanosa van. Beleolvastam a kommentekbe, ahol az egyik csaj a tiedhez hasonlo helyesirassal megkerdezte, hogy honnan tudjak a betegsegek, hogy kinek milyen papirja van? Tippem szerint neki nem volt diplomaja. :)
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!