Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért gondolják eggyesek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gondolják eggyesek hogy a diplomás emberek kultúráltabbak automatikusan, és ezért nekik extra pasi/csaj jár a párkeresésben?

Figyelt kérdés

Falusi tanítócsaj, noname főiskolán végzett. Nagyra van a diplomájával és nagy hangon szidja a "kultúrálatlan" férfiakat, közben meg élete legnagyobb kultúrélménye ha megnézi a Lovasszínházban a Jimmy musicalt és Pintér Tiborra csorgatja a nyálát.

Vagy vállalkozó apuci fiacskája. Költségtérítésen átrugdosták valami alap kommunikáció szakon de már foghegyről beszél a csajokkal. A kultúra csúcsa neki az ilyen fingós-b...szós vígjáték. De azért neki top diplomás csaj kéne.

2019. jan. 31. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Pedig a többség pont a két véglet között van. Kevés a "nyócátanános" proli, vagy a komolyan elért diplomás (csalók, kegyelemkettesesek, "okosba megoldók" nem érnek)

2019. jan. 31. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Ott a pont!

2019. jan. 31. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Talán mert legtöbbször így van (nem mindig!). A kultúra része az egészségtudatosság például. Több sportoló van a diplomások között. Sajnos tapasztalom, hogy aki nem végzett egyetemet azok között jóval több a "tippmikszelni kell, gyere a kocsmába há' milyen ember vagy te" felfogású, mint az iskolázottabbak között. Persze mindenre van ellenpélda. Ez a kérdés megint egy általánosítás.
2019. jan. 31. 21:42
 14/21 A kérdező kommentje:

"udv:

minden "falusi tanitocsaj" neveben"

Le ne maradjatok a Jimmy musicalről :D

2019. jan. 31. 22:19
 15/21 A kérdező kommentje:

"Több sportoló van a diplomások között. "

A kokainozó, edzőtáborban egymást szivató élsportolókra gondolsz akiket végigrugdosnak a Testnevelésin, hogy legyen diplomájuk?

2019. jan. 31. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Mert többnyire így is van.
2019. jan. 31. 22:34
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

"Mért gondolják eggyesek hogy a diplomás emberek kultúráltabbak"

A magyar helyesírás szabályai című könyvet ajánlanám olvasásra. Egyébként meg Költőileg csak a következők.

A világ legsikeresebb elméi nem voltak diplomások igaz ?

Az agy mosott egyének túlnyomó többsége is ebből a rétegből kerül ki. (Lásd pl 3 éve tartó migráns frász.)

Őket lehet a legjobban átvágni mindenféle kamu hülyeséggel pl gazdasági növekedés egy olyan országban amiben országos szintű munkaerőhiány van és/kivándorlás. (Mer akkor aztán nő a gazdaság.)

Általában ennek a rétegnek van 20 szavas szókincse, mindenre ugyanazzal. B meg, dik mán öcsém, gáz....stb.

Ennek a rétegnek a szórakozása valamilyen kulturális dolog pl színházba járás ?

Nem ez a réteg rendelkezik kimagasló műveltségél mondjuk a nyelvek, a jog, vagy a tudományok terén ?

Hát ezért.

2019. febr. 1. 00:21
 18/21 anonim ***** válasza:
41%

Vagy az 5 éve tartó "diktatúra van" frász :D Ahol kapásból le se írhatná ezt a mondatot senki és nem lenne ATV ahol lehet nagyokat siránkozni.

(Ui: A migránsozás/sorosozás is nagy baromság, sőt ugyanekkora, de ne tévesszük szem elől, hogy a baloldali proli semmivel nem jobb, mint a fidesz-agymosott proli kollégája.)

2019. febr. 1. 00:32
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, gondolom nincs diplomád, legalábbis ez jön le a válaszaidból. Én mérnökit végeztem, mégsem nézek le senki mást úgy, ahogyan te lenézed a diplomásokat. A kettessel átrugdosás is relatív dolog. Vannak olyan műszaki karok (villamosmérnöki például), ahol 90% embernek két féle jegy létezik: kettes, vagy egyes. Tehát megfelelt, vagy nem. Van persze a 10% elit akiknek fotografikus memóriája van kb, de ők vannak kevesebben. Tehát nekem maximális tiszteletem van azok felé akik képesek puskázás, megvesztegetés, meg mindenféle trükkök nélkül elérni egy kettes szintet. Hidd el, ott már nem engednek csak úgy át, hogy ne maradj szégyenben, mint mondjuk egy érettségin. Volt olyan vizsgám ahol 16an jelentünk meg, szemrebbenés nélkül 16 darab egyes lett és senki egy szót sem szólt, hogy "gyanús", hogy senki nem ment át :D
2019. febr. 1. 07:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Automatikusan nem, de nagyobb eséllyel azok.

Ismerek én is ilyen tanítónőt, aki nem hajlandó házimunkát végezni, mert ő diplomás. Ezekkel nem kell foglalkozni szerintem, mert hülye emberek mindenhol vannak.

Ettől függetlenül az egyetem sokat ad az ember látásmódjához, kinyitja a világot. Legalábbis nálam és a férjemnél is így történt.

Sok tanár az egyetemen vitaindítókat tart az óráján, megbeszélünk egymás tapasztalatát, nézetét stb. Ez a tananyaghoz kapcsolódik, de azt gyakran feladják, hogy majd megtanulod otthon. Igazából, ha visszaemlékezek, sokkal többet tettek hozzám ezek a beszélgetések.

Szerintem te is a saját szempontrendszered szerint keresel párt, ez náluk is így van. Ehhez nekik is joguk van. Te is járhatsz még egyetemre, ha ez ennyire frusztrál.

2019. febr. 1. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!