GYED EXTRA aka diplomás GYED. Első babámat október közepére várom. A diplomától már csak a gyakorlat választ el - ha átmegyek levelezőre, akkor 4 hét lenne csak. Így is jár a diplomás gyed?
Az előző négy félévben végig volt egyetemi jogviszonyom. Ha átmennék jövő félévre levelezőre, akkor még TALÁN beleférne a gyakorlat úgy, hogy egyben vagyok. :) Egyszerűbb lenne így, mint kisgyerek mellett. De kérdés: így is jár a diplomás gyed, hogy ha levelező tagozatról megyek el szülni? Állásom nincs, csak ilyen-olyan diákmelók, és nyilván nem szeretnék elesni gyedtől, tb-től, akármiktől. Sajnos abszolút nem értek ezekhez.
Köszönöm előre is, ha valaki válaszol!
Kérlek ne írjatok olyat, hogy "szerintem..." csak olyan válaszoljon, aki BIZTOSAN tudja!
Köszi még egyszer! :)
Igen, én is ezen filóztam, hogy most még talán elmehetnék levezőre jövő félévre, mert két nappalis félévet kell felmutatni két éven belül... ajj, de a fene se érti ezeket a szakszövegeket. Egy könyvelő ismerős azt mondta, hogy ha átmennék jövő félévre levelezőre, akkor se tb, se gyed, se semmi nem járna.
Na mindegy, majd valahogy megoldom a baba mellett a tanulnivalókat :) köszönöm a válaszokat!
igen, így te jól jártál :) de nekem első baba lesz. nagy kár, hogy nem tudom így megcsinálni. :(
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!