Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autó nélkül tényleg hátránnyal indulok a párkeresésben?
Egy haverom mondta hogy sürgősen szerezzek be autót különben hosszú évekig magány vár rám. Egerben élek a belvárosban, itt is dolgozok. Reggel 5 perc séta a munkahelyem. Bevásárolni hétvégente taxival szoktam 2000 Ft-ért. És kb. ez minden amihez autóra van szükségem.
Ha valahová utaznék akkor bérelhetek is. De mondta pár haver hogy azért kicsit ciki 33 évesen hogy még csak biciklivel láttak. Amit amúgy tényleg sokkal jobban élvezek vezetni mint egy autót.
Szóval tényleg igaz hogy leírhatnak a nők ha nincs autóm, de ha nem érdekelnek a kocsik és nincs is rá szükségem?
Ha ilyen hülye a "haver", hogy ezt mondja, akkor dobd őt.
Ha ilyen hülye egy nő, hogy lenéz azért, mert nincs autó, dobd őt!
Ha olyan hülye vagy, hogy más értékrendjéhez igazítod a sajátod, akkor nézz magadba.
Az autó hiánya nem zavar, van az nekem.
A jogsi hiánya viszont nem éppen előny, mert gyakran járok autós utakra más országokba barátokkal, akikkel felváltva vezetünk. Örülnék, ha a párom is nyitott lenne ilyesmire, de ehhez kéne, hogy ne csak üljön hátul, mint egy gyerek.
Egy közös jövőhöz is, jó, ha mindkét félnek van jogsija, mert ki tudja, milyen helyzet adódhat, amikor jól jöhet.
Aki autó nélkül már nem is jönne össze veled, azzal foglalkozni se érdemes. Nem veszítesz semmit.
# 13
Jogsim az van, és ha kell kocsi akkor bérelni szoktam. Például ha az országban megyek nyaralni. De amúgy nekem egyébként "csalódás" volt az autó. Valószínűleg ezért sem vettem eddig. Sokkal többet vártam tőle biztos ezért.
Valahogy olyan unalmas vezetni, zavar a kicsi térbe bezártság. Ez az autóval menőzés meg hát elég öreges dolog.
nem tudom...de valoszinunek tartom hogy mas noknel hatrany.mert az emberek nagyresze felszines.
en most epp olyanba vagyok belebolondulva,akinek nem hogy kocsija meg lakasa,de meg jogsija sincs... pedig sok olyan ferfi udvarol,akiknek ezek a dolgok a minimum megvannak.. van akinel szamit,de van aki nem a felszinbe lessz szerelmes.ennyi.
Nem, akkor vagy hátrányban ha olyan nővel akarsz lenni akinek az a fontos hogy a pasinak legyen autója, ahelyett hogy letenné a jogsit és venne egyet magának. Az én pasimnak sincs autója, ellenben én most rakom le a jogsit és majd veszek magamnak egyet. Inkább ilyen gondolkodású nőt kellene keresni. Egyik ismerősöm is ugyanilyen, a pasija idősebb, mégis a csajnak van jogsija meg nemsokára autója.
A plázacicákkal meg ne fogalkozz akik a pasi autójára mennek önállóság helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!