Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért nem kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem kellenek a magyar srácok a magyar lányoknak?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jún. 28. 22:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok benne biztos, hogy te férfi vagy, egy férfi nem így beszél. Nekem meg amugy nem ilyenek az ismerőseim és nem szoktam tespedni egész nap otthon.
2019. jún. 29. 10:13
 22/26 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes, nekem egyik exnőm se tapadt a külföldi férfiakra, kimondottan a magyarokat preferálták, pedig semmiféle lokálpatrióta érzelem nem fűtötte őket. Egyiküknek végül angol férje lett, mivel kitelepedett angliába, de ez gondolom, nem meglepő.

Az aranyásó nők, akik bele akarnak ülni a jóba, azok nyilván egy gazdag(abb) külföldit keresnek, aki majd kicipeli innen őket olyan országba, ahol kolbászból hegesztik a kerítést.

Aki nem akar kimenekülni itthonról, és van saját egzsisztenciája, vagy legalábbis nem egy férfién akar felmászni, annak tökéletesen megfelelnek a magyar férfiak is. Érthető persze az az álláspont is, hogy egy jobb gazdasági helyzetű országban több lehetőség van a boldog életre, több a gondtalan öröm, nagyobb a pénzügyi biztonság, több idő marad az együttlétre, jobb lesz a közös gyerekek élete, és az öregkort nem egy koszos, zöldcsempés kórházban kell leélni. Ezzel együtt azt mondom, ahelyett, hogy azon keseregnénk, milyen szemetek a nők, akik az Old Mans -ben támasztják a pultot, és csöpögnek a nedvességtől, ha olasz férfiak kerülnek a látómezőbe, foglalkozzunk azokkal, akik "beérik velünk".

2019. júl. 1. 14:09
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
Ha elolvasod a cikket, ott le vannak írva az indokok.
2019. júl. 1. 14:11
 24/26 anonim ***** válasza:
73%
Menjetek külföldre csajozni. Ott ti lesztek különlegesek. Tapasztalat.
2019. júl. 1. 14:13
 25/26 anonim ***** válasza:
47%
Nekem magyar a párom, de volt előtte és azóta is hogy elegem van a magyar férfiak mentalitásából. Nagyon sok olyan van aki önzőn építgeti a saját várát, alkalmazkodni nem tud, és teljes gőzzel gyanakszik és szidja a nőket. És a férfitársait is, kivéve a haverokat, akikkel brancsba vannak. Tele vannak haverral, baráttal, van kis ház, saját bejáratott élet, és van valami elképesztően lesújtó véleményük "A" nőkről. Nem egy életbiztosítás a karmaik közé kerülni. A párom is kimenekült előlük is külföldre 1 évre régebben, és még nagyon sokan egy időre besokallnak és kimennek. Aztán szerencsére sokan visszajönnek.
2019. júl. 1. 15:06
 26/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha hiszed ha nem,itthon a legtöbb magyar lány magyar fiúval van együtt.
2019. júl. 1. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!