Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért nem kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem kellenek a magyar srácok a magyar lányoknak?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jún. 28. 22:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%
Oké, hogy Európa közepén vagyunk, de egy balkáni szintet hozunk. Ott jellemző, hogy a lányok főleg az anyagiak miatt a nyugati pasikra nyomulnak. Ez van, hiába szeretik sokan tagadni. (De majd páran elkezdik szidni a magyar pasikat, hogy mennyire igénytelenek, bezzeg a magyar nők igényesek a kibuggyanó hájjal és lenőtt hajjal.)
2019. jún. 28. 22:56
 2/26 anonim ***** válasza:
87%

Amíg a nyugati emberke HETIbére annyi, mint itt a HAVIbér, addig minden téren jobbak lesznek, mivel négyszer annyit fordíthatnak magukra.

Egy ilyen tipikus középafrikai Abdul Oogabooga bevándorló "segélykéje" magasabb, mint itt az átlagfizetés.

2019. jún. 28. 22:58
 3/26 anonim ***** válasza:
38%

A többségük melos ember ami a mi világba szégyen.

Mikor a nő ha jó a teste házasságot is tönkre tud tenni

2019. jún. 28. 23:00
 4/26 anonim ***** válasza:
59%

Wales-ben vagyok egyetemista, walesi pasim is van. Nem a nemzetisége vonzott, hanem a személye. Egyszerűen így alakult.

Ne egy ilyen cikk alapján vélekedj a témáról, mert ezen kapcsolatok nagy része semmibe lesz.

2019. jún. 28. 23:08
 5/26 anonim ***** válasza:
7%

En fordítva érzem igy nekem nem kellenek a magyar nők... külföldi barátnőm van... sokkal jobb mint bármelyik BÁRMELYIK magyar nő!

De igen egyrészt kultúra mentalitás anyagiak na meg szellemi tulajdonsagok!

Meg III KATOLY VAGY HOGY HIVNAK hiába magasabb a fizetés magasabbak az árak is! Menj ki Svájcba az ingatlan baromi nagy... az a fizetés el is megy... ugyan ugy a középosztály olyan szinten él mint az itteni középosztály csak egy picivel jobban... mivel maga a termékek sokkal jobb minőségűek... amiket vesznek na meg a sok állami pénzt nem teszik zsebre mint itt... hanem elköltik az utakra a közbiztonságra és az ipari cikkekre...

2019. jún. 28. 23:10
 6/26 anonim ***** válasza:
21%

4- Nem vagy álszent egy kissé!?

"Ne egy ilyen cikk alapján vélekedj a témáról, "

persze,nem is egy itt van még egy cikk:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2019. jún. 28. 23:17
 7/26 anonim ***** válasza:
8%

5. Teljesen egyetértek! "En fordítva érzem igy nekem nem kellenek a magyar nők."

Kinek kellenek?

2019. jún. 28. 23:19
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

2014-es cikk, ráadásul a Sziget fesztiválhoz kapcsolódik. Régebbi nem volt? Esetleg Woodstock?

Figyelj, amúgy nálam sokan ott buknak el, hogy dohányoznak (én nem dohányzom), otthonülők (én nem vagyok otthonülő), vagy legalább egy fél generációnyi korkülönbség van köztünk azzal, aki bepróbálkozik (hála a jó égnek az egyik társkeresőn erre már lehet korlátozást beállítani, hogy aki kiesik a korhatár szűrőn, az ne is írhasson).

2019. jún. 28. 23:22
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem érzem magam álszentnek.

Vannak ilyen nők, ez tény, de nem ez az általános. A férfiakra is lehetne bőven rossz dolgokat mondani, de az épp úgy általánosítás lenne.

Ha meg nem kell a magyar nő, te is külföldiekkel ismerkedsz, nem?

2019. jún. 28. 23:22
 10/26 anonim ***** válasza:
8%
Ankérdésed teljesen ellentétes a 4-es hozzászólásoddal. Én nem állítom,hogy jók a magyar nők.
2019. jún. 28. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!