Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a magyar lányoknak csak addig nagy a szája amíg nincs a közelben egy cigánylány sem?
Figyelt kérdés
Ha egy cigánylány megjelenik akkor egyből visszavesznek magukból, és aki amúgy a "harciasságáról" híres, az is inkább "kitér" előle. Tényleg ennyire erősek lennének?
Egy kor és súlycsoportról beszélek.
2015. ápr. 26. 00:43
1/34 SweetLady válasza:
inkább az a baj h rád hívja a családot :'D
2/34 anonim válasza:
Nem!!!
Mert a cigányok családdal,csapatban jönnek.
Lehet oda állnak egyedül aztán a családodon van 500 cigány!
Nagyon verekedős vagyok sajnos,ezt tudni kell rólam de sose tartottam ezzel félelembe senkit de nem mernek pofázni.De ha mégis meggyülne egy cigánnyal a bajom megnézném milyen.Már volt vitám ilyennel de tudtam,hogy 1v1 be lenne.:)
3/34 anonim válasza:
Nem,csak ha a cigányokkal kezdesz ki,ők egy "nagy család".Tehát ha rájuk nézel már akkor kb. inzultálásnak veszi,és rád küldi az egész családját hogy verjenek agyon...
4/34 A kérdező kommentje:
Itt nem nagy cigánycsaládok vannak, szóval nincs ilyen 8-10 fős család...
2015. ápr. 26. 00:47
5/34 anonim válasza:
Akkor nem a családot hanem barátnőivel mennek?
6/34 anonim válasza:
Hol nőttél fel, hogy nem tudod a választ?:D Nem kell lánynak lenni, hogy félj tőlük. Falkában jönnek és senki nem tud velük mit tenni. Nem hallgatsz híreket?
7/34 A kérdező kommentje:
Barátnői a magyar lányoknak is vannak.
2015. ápr. 26. 00:50
8/34 anonim válasza:
Én már csaptam patáliát ilyenekkel,nem maradok csendben ha erről van szó.Ha érzik hogy fél valaki,annál inkád rád mennek.De ha látják hogy pszichopata vagy a dühtől,néznek nagyokat.
9/34 anonim válasza:
Primitívek. Mas kultura. Nem azok a játékszabályok szerint játszanak mint a fehérek. Annyiszor volt mar h cigany lányok a kombinon uvoltottek fehereknek h szetbbsszom az anyádat. ... Mar te érzed cikinek magad helyettuk.szoval inkabb nem kezdesz ki veluk.
10/34 A kérdező kommentje:
Jó most itt ne Miskolc környékére gondoljatok.
Nincsenek ezren, és nem is a putris fajtából vannak.
Itt most egy két cigánylányról beszélek.
Akik 1 vs 1 ben is benne vannak.
2015. ápr. 26. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!