Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem kellenek a magyar srácok a magyar lányoknak?
8 2014 óta mi változott?! Roszabb a helyzet
nem kell izgulnod,ezeknek a lányoknak ha külföldi pasi van nem gond a korkülönbség!
Mert sajnos ha megnézed egy àtlag magyar mit csinàl.
Felkel,eszik,budizik,elmegy vmit dolgozni,hazamegy ès elvan.
Semmi èlmèny el van magànak.
Igènytelenek a fèrfitàrsaim,munka is mindegy csak vmi legyen.
A magyar palik nem tudnak élni,ezt làtom.
Ez a nagy baj.
15-ös. Hát a mai konzumidióta, élvhajhász, bálványimádó életmódot sosem preferáltam. Gondolom, nálad ez az élet. Sőt, a 40 éves tinik világa, a borozzunk, utazgassunk, kondizzunk, szolizzunk, kozmetikázzunk, szórjuk a pénzt ezerrel sem igazán követendő példa. Persze tudom, ez a trendi, a profitorientált cégeknek ez kell.
Legyél bomba nő és szuper pasi, kefélj, igyál, egyél, bulizz... hmmmm, de jó, micsoda követendő életmód is ez... :D
Jò utolsò,de ez a baj,hogy a magyar palik èlete egy full unalmas.
Èlmèny nuku,elvan magànak a semmibe.
Semmi cèl,karrier.
Ehhez aszisztàljon egy nő,az otthon tespedèshez?
Vagy mit tud egy ilyen pali nyùjtani?
Ezt kellene megèrteni,hogy mièrt jò a testepedès meg az unalmas èlet?
Ez mièrt jò?
16-os amùgy inkàbb ez.
Igen èn tartalmas èletet èlek.
Mièrt az jò,hogy felkelsz,eszel,kulàzol,elmèsz valamit dolgozni hazamèsz TV,sör.
Ez igen ez is egy èlet,csak ehhez nem fog egy nő sem aszisztàlni,ès igaza van.
Unalmasak a mai àtlag magyar fèrfiak ez az igazsàg,semmi cèl,el van,jò ahogy van.
Nem csodàlom alig vagyunk partikèpesek a nőknèl.
19-es csak ezeket làtom az èletben,èn eltèrek ezektől,nekem hàlistennek nem unalmas az életem,de a fèrfitàrsaimnak elèggè,sablonos,unalmas,semmi èlmèny.
Ezt nem csak èn làtom ìgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!