Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányoknak melyik a biztosabb ismerkedés külföldön élő magyar srácokkal: ha neten ismerkednek majd kiköltöznek a srácokhoz, vagy a lány költözik ki először egyedül, majd ott helyben ismerkedik magyar srácokkal?
"neten ismerkednek majd kiköltöznek a srácokhoz", szerintem borzasztóan rossz ötlet, neten keresztül senkit nem tudsz annyira megismerni, még néhány találkozással sem, hogy láthasd, nem lesz-e ebből katasztrófa.. Kimész a sráchoz, kiderül nem bírtok együtt lenni, srác kitesz, te meg mit teszel? Értem én, hogy kényelmes a készre kimenni, de nem így kéne szerintem.
A legkorrektebb, ha megteremted magadnak a körülményeket kinn, költözz ki egyedül, legyen munkád, albérleted, társaságod, majd ismerkedj. Bár igazából én sem értem, miért ragaszkodsz pont magyar srácokhoz, utolsóhoz hasonlóak a tapasztalataim (Írországban). Mindenesetre ha ragaszkodsz is hozzá, szinte mindenhol vannak magyar klubok, rendezvények, van hol ismerkedni. Helyi facebookos csoportokban szokták ezeket hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!