Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ki mennyi ideje szingli? Jó egyedül?
Kezdem én: 23 vagyok, 10 hónapja egyedül.
Sokat sportolok (edzés, box, úszás, futás), van munkám, saját autóm, és állítólag jól is nézek ki. ( :D )
Változtatnék rajta nagyon a szingliségen már, de valamit mindig elrontok. Vagy túlságosan sok a szövegem, (nagy dumásnak tartanak) vagy akaratlanul is megsértem a lányt.
Sajnos kicsi a baráti, ismeretségi köröm, sokszor hiányzik a társasági élet, az ismerkedés, stb...
Neten próbálkozom, sajnos elég gyengécske sikerrel.
Ti hogy álltok ezzel? Én kezdem már picit megkeseredettnek érezni magam, hogy sosem sikerül megszereznem azt a valakit, akivel tényleg jó minden....Vagy barátzónába kerülök, vagy szimplán elutasítanak ilyen olyan indokkal.
Még csak 2 hónapja vagyok szingli, de voltam már közel 3 évig is.
És igen, jó egyedül, legalább nem kell kínlódni meg állandóan megfelelni a csajnak, és nemvagyok se a taxisofőrje meg a sétáló hitelkártyája senkinek.
2 ėve... ėn is boxolok,gyurok... állitolag jol nėzek ki...
Azt mėgsincs senkim:)
Baszus de bunkó köcsögök tudnak lenni néha a nök itt az élö
példa 3-mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!