Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ki mennyi ideje szingli? Jó egyedül?
Kezdem én: 23 vagyok, 10 hónapja egyedül.
Sokat sportolok (edzés, box, úszás, futás), van munkám, saját autóm, és állítólag jól is nézek ki. ( :D )
Változtatnék rajta nagyon a szingliségen már, de valamit mindig elrontok. Vagy túlságosan sok a szövegem, (nagy dumásnak tartanak) vagy akaratlanul is megsértem a lányt.
Sajnos kicsi a baráti, ismeretségi köröm, sokszor hiányzik a társasági élet, az ismerkedés, stb...
Neten próbálkozom, sajnos elég gyengécske sikerrel.
Ti hogy álltok ezzel? Én kezdem már picit megkeseredettnek érezni magam, hogy sosem sikerül megszereznem azt a valakit, akivel tényleg jó minden....Vagy barátzónába kerülök, vagy szimplán elutasítanak ilyen olyan indokkal.
Úgy 4-5 éve vagyok szingli. Hogy jó-e...sokkal jobb mint egy kényszerkapcsolat csak azért, hogy legyen valakim, aztán meg az állandó veszekedések, stressz...sokkal jobb így hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez, az időm és a pénzem az enyém és azt teszek, amit csak akarok.
#10 válaszadó: nem fogod elhinni, de egyedül is lehet boldog az ember. Tudod nem mindenki kapcsolatfüggő ideggyenge kismókus. Az olyannal mint te, kifejezetten élmény NEM kapcsolatban lenni. Piros kéz.
Én 4 éve vagyok szingli kb, és jó egyedül
Sokkal jobb mint egy frusztráló párkapcsolatban állandó megfelelési kényszerrel
A párkapcsolatok feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük
Sokkal nyugisabb és boldogabb az élet szingliként!
Azt tehetek amit akarok és mindenki más le van szarva!
"Elég ratyi vagy hogy így akarsz itt barátnőt szerezni szerintem nem kicsit vagy szánalmas már bocsi :D 25/N"
1: Honnan a francból szeded hogy barátnőt akar szerezni?
2: Csipkebokor vessző
3: Még ha igazad is lenne,te nyugodt lehetsz, nem olyan ostoba töppedt agyú perszónát keres, mint te
Kaptad a mínuszt.
"Most sajnáljalak? -.-"
Én csak szegény szüleidet sajnálom. Gyereket akartak és te jöttél helyette...
Te is kaptad a mínuszt.
"Hármas vagyok nem tudom mit vagytok ezen meglepődve hogy nem kelletek senkinek amikor csak nyávogtok mint egy lány meg sajnáltassátok magatokat kinek kell még egy asszony egy nő mellé."
Biztos jókedvükből "sajnáltassák" magukat, mert annyira nincs más dolguk.
Ebben a ti kezetek is benne van, tekintve hogy a nők döntenek arról, lesz-e kapcsolat vagy sem.
Így van? Bizony így. Akkor a balhét is ti viszitek el.
Szóval megérdemlitek amit kaptok.
A mínuszt is, amit most tőlem kaptál.
Ja, és GYK helyett a nyelvtankönyvet böngészgessed inkább, addig se írsz ostobaságokat.
"Kemény vagy 14-es mint a kád a széle."
Nálad a tésztaszűrőn áteresztett fos is keményebb. Kaptad te is a mínuszt.
Durván 5 éve vagyok szingli, és semmi bajom nincs vele. Úgy találtam, sokkal több baj van a kapcsolatokkal, mint amennyi örömöt szereznek, tehát se financiálisan, se érzelmileg, se máshogy nem éri meg kialakítani egyet se. Ha valakinek annyira sex kell, elmegy hivatásoshoz, és letudja. Fölösleges ehhez kapcsolatot kialakítani és fenntartani. Pláne manapság, hogy ötször annyi a férfi, mint a nő, és fizikai képtelenség összejönni azzal akit kiszemelsz, de még arra is nagyon kicsi az esély, hogy rajta kívül más lesz-e.
Ha egyedül vagyok, akkor legalább az időm és a pénzem is az enyém, arra fordítom, amire csak akarom, nem kell igazodnom senkihez.
#3 ki a franc akar itt barátnőt szerezni? Idióta vagy? Igen, az vagy. és szánalmas is.
A piros kezet pedig kaptad helyből.
#4 azt sajnáld hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták. Én is sajnálom.
Te is kaptad a piros kezet.
#10 nem vagyunk meglepődve, ne aggódj, a magadfajta idióta kivagyi nők már rég kiszorították a normálisakat, tinektek pedig még a Jason Statham is kevés lenne, annyi elvárásotok van. És ezek után még ti vagytok felháborodva, ha kapjátok a savazást. Még mindig idióta vagy amúgy, és a piros kezet is újra kaptad.
#16 már megint te???
Húzd már el a bélést erről a fórumról, irritáló a vegytiszta hülyeséged.
A piros kezet harmadszorra is kaptad.
#28 a nőnek szét se kell tennie a lábát, anélkül is találhat könnyen szerető pasit.
Ja, alkalmi szexet könnyű összehozni, csak pénzbe kerül. A férfinak. A nőnek érdekesmód ez is ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!