Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Ki mennyi ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ki mennyi ideje szingli? Jó egyedül?

Figyelt kérdés

Kezdem én: 23 vagyok, 10 hónapja egyedül.

Sokat sportolok (edzés, box, úszás, futás), van munkám, saját autóm, és állítólag jól is nézek ki. ( :D )

Változtatnék rajta nagyon a szingliségen már, de valamit mindig elrontok. Vagy túlságosan sok a szövegem, (nagy dumásnak tartanak) vagy akaratlanul is megsértem a lányt.

Sajnos kicsi a baráti, ismeretségi köröm, sokszor hiányzik a társasági élet, az ismerkedés, stb...

Neten próbálkozom, sajnos elég gyengécske sikerrel.

Ti hogy álltok ezzel? Én kezdem már picit megkeseredettnek érezni magam, hogy sosem sikerül megszereznem azt a valakit, akivel tényleg jó minden....Vagy barátzónába kerülök, vagy szimplán elutasítanak ilyen olyan indokkal.

2014. jún. 9. 14:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ennyire xar házi egy nö?
2014. jún. 9. 14:44
 22/33 anonim ***** válasza:
14:40, buta vagy mint hat pár rendőrcsizma. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.
2014. jún. 9. 14:45
 23/33 anonim ***** válasza:

Egy éve..Az egyedüllétnek is megvannak az előnyei.

25/F

2014. jún. 9. 14:58
 24/33 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

a bunkó csajnak is igaza van valahol. viszont abban nincs, ohgy nem ezzel, meg nem így, és itt akarok barátnőt szerezni.

Sz*r egyedül tény, de nem vagyok vonzó nő, hogy szétrakom a lábam, s azt szerzek meg akit, és amikor akarok...

A válaszokból adódóan úgy látom nem csak én vagyok ennyi ideje szingli...de vagy én járok rosz helyekre, vagy nemtudom mi van, de egyre kevesebb a lány a szórakozóhelyeken...:/

2014. jún. 9. 17:33
 25/33 anonim ***** válasza:
Hát én kajakra azt hittem hogy fószer vagy.
2014. jún. 9. 18:05
 26/33 anonim ***** válasza:

Igen ez meglepö fordulat volt. Ès kicsit se érdekelnek a

fiuk?

2014. jún. 9. 18:57
 27/33 A kérdező kommentje:

wwáááá sz/rul fogalmaztam...XD

asszociálni akartam, hogy a csajoknak egyszerű dolguk van mert széteszik a lábukat, és megkapják akit akarnak.

míg pasiként valljuk be, hogy sokkal nehezebb barátnőt szerezni, lásd fent leírt okok.

srác vagyok. aki barátnőt szeretne, már elég régóta :)

2014. jún. 9. 19:11
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerinted annak a nőnek, amelyik szétteszi a lábát, rögtön szerető barátja lesz?? :D

Alkalmi szexet meg férfiként is könnyű összehozni, csak fizetni kell érte.

2014. jún. 9. 19:25
 29/33 A kérdező kommentje:
Szó nincs erről természetesen. De a tényt nem változtatja emg, hogy megkapja akit akar simán.
2014. jún. 9. 19:30
 30/33 anonim ***** válasza:
Hu bakker :) ténleg elrontottad a fogalmazást :)
2014. jún. 9. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!