Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ki mennyi ideje szingli? Jó egyedül?
Kezdem én: 23 vagyok, 10 hónapja egyedül.
Sokat sportolok (edzés, box, úszás, futás), van munkám, saját autóm, és állítólag jól is nézek ki. ( :D )
Változtatnék rajta nagyon a szingliségen már, de valamit mindig elrontok. Vagy túlságosan sok a szövegem, (nagy dumásnak tartanak) vagy akaratlanul is megsértem a lányt.
Sajnos kicsi a baráti, ismeretségi köröm, sokszor hiányzik a társasági élet, az ismerkedés, stb...
Neten próbálkozom, sajnos elég gyengécske sikerrel.
Ti hogy álltok ezzel? Én kezdem már picit megkeseredettnek érezni magam, hogy sosem sikerül megszereznem azt a valakit, akivel tényleg jó minden....Vagy barátzónába kerülök, vagy szimplán elutasítanak ilyen olyan indokkal.
Egy éve..Az egyedüllétnek is megvannak az előnyei.
25/F
köszönöm a válaszokat.
a bunkó csajnak is igaza van valahol. viszont abban nincs, ohgy nem ezzel, meg nem így, és itt akarok barátnőt szerezni.
Sz*r egyedül tény, de nem vagyok vonzó nő, hogy szétrakom a lábam, s azt szerzek meg akit, és amikor akarok...
A válaszokból adódóan úgy látom nem csak én vagyok ennyi ideje szingli...de vagy én járok rosz helyekre, vagy nemtudom mi van, de egyre kevesebb a lány a szórakozóhelyeken...:/
Igen ez meglepö fordulat volt. Ès kicsit se érdekelnek a
fiuk?
wwáááá sz/rul fogalmaztam...XD
asszociálni akartam, hogy a csajoknak egyszerű dolguk van mert széteszik a lábukat, és megkapják akit akarnak.
míg pasiként valljuk be, hogy sokkal nehezebb barátnőt szerezni, lásd fent leírt okok.
srác vagyok. aki barátnőt szeretne, már elég régóta :)
Szerinted annak a nőnek, amelyik szétteszi a lábát, rögtön szerető barátja lesz?? :D
Alkalmi szexet meg férfiként is könnyű összehozni, csak fizetni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!