Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is van az, hogy manapság sok rendes, jó fiú van egyedül, ellenben a sok buta, műveletlen, durva fiúnak meg van barátnője?
Szerintem szomorú, hogy míg akármerre nézek a környezetemben a rendes, tipikus jó fiúk nem kellenek alányoknak, ellenben ezek bunkó, tapló, mindenkit megverő, lealázó fickók meg simán viszik a szép, értelmes lányokat.
Csak engem bosszant ez ennyire? Szerintem igazságtalanság, hogy a jó emberek nem találnak párt és boldogtalanok, ellenben azok az alja népségek meg akármikor megszerezhetnek maguknak egy lányt, tudok olyanról, aki egy héten felszed legalább 4-5 lányt és egyszerre dugja, kihasználja mindet.
Tudod, a lányok a merész, vállalkozó fiúkat keresik.
Az kevésbé érdekli őket, ha műveletlen meg durva. Egy nőnek a gyereke fontos (hogy életben maradjon), ahhoz meg bátorság, erő és ügyesség kell, nem műveltség.
ma 01:15
Jé, most látom, hogy szépen felpontozták a válaszomat.
Biztos nem véletlenül, a többség egyetért velem, mert ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!