Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is van az, hogy manapság sok rendes, jó fiú van egyedül, ellenben a sok buta, műveletlen, durva fiúnak meg van barátnője?
Szerintem szomorú, hogy míg akármerre nézek a környezetemben a rendes, tipikus jó fiúk nem kellenek alányoknak, ellenben ezek bunkó, tapló, mindenkit megverő, lealázó fickók meg simán viszik a szép, értelmes lányokat.
Csak engem bosszant ez ennyire? Szerintem igazságtalanság, hogy a jó emberek nem találnak párt és boldogtalanok, ellenben azok az alja népségek meg akármikor megszerezhetnek maguknak egy lányt, tudok olyanról, aki egy héten felszed legalább 4-5 lányt és egyszerre dugja, kihasználja mindet.
Az az oka hogy a nőknek pénz kell meg kocsi, és a társadalom díjazza az erőszakot (az erősebb kutya bszik). Aztán meg csodálkoznak amikor az idegbeteg pasi laposra veri őket csak mert hosszabban néztek rá egy másik pasira. Ha ilyen ostobák, akkor viszont meg is érdemlik :@
Az első válaszolóval meg a társaival ne törődj, baromságokat beszélnek.
Intelligens,szép nőnek tartom magam,és szeretném minden nőtársam nevében kikérni magunknak az itt leírtakat.Bizonyára van egy réteg,akik azt a látszatot keltik,hogy a hangoskodó,"ki,ha én nem" fiúk tetszenek nekik,ők a fiatalabb lányok gondolom,akiknél még ez a menő.De egy érzelmileg érett,független 20-as,30-as nő nem így viselkedik.
Kell,hogy valami megfogjon minket a fiúban,kell,hogy valamiért kitűnjön a többiek közül a számunkra,de ez nem azt jelenti,hogy a durvaság,a harsányság a vonzó.(SŐT)
A lányoknak fontos a kedvesség,a humor és legfőképpen a figyelem.Senki nem szereti,ha rosszul bánnak vele.
De az is biztos,hogy nem szabad nyíltan epekedni utánunk:a férfinak mindig kell tartania egy lépés távolságot,ne legyen mindig egyértelmű,mindig elérhető:legyen független,legyen férfias.Legyen olykor távolságtartó,ha az kell.
Kérdező,a kérdésedre válaszolhatnám,hogy lehet,hogy a kevésbé szép,vagy folyton ítélkező,furcsa embereknek mindig van barátjuk,míg az esztétikusabb,jóra törekvőknek nincs?Mert ők nyitottabbak.Elfogadóbbak.
Ha nekem nincs barátom,az egyedül miattam van.Az én hozzáállásom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!