Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is van az, hogy manapság sok rendes, jó fiú van egyedül, ellenben a sok buta, műveletlen, durva fiúnak meg van barátnője?
Szerintem szomorú, hogy míg akármerre nézek a környezetemben a rendes, tipikus jó fiúk nem kellenek alányoknak, ellenben ezek bunkó, tapló, mindenkit megverő, lealázó fickók meg simán viszik a szép, értelmes lányokat.
Csak engem bosszant ez ennyire? Szerintem igazságtalanság, hogy a jó emberek nem találnak párt és boldogtalanok, ellenben azok az alja népségek meg akármikor megszerezhetnek maguknak egy lányt, tudok olyanról, aki egy héten felszed legalább 4-5 lányt és egyszerre dugja, kihasználja mindet.
ma 01:23
Nem látod a lényeget. Itt nem azt álítom, hogy én vagyok a tökéletes, szó sincs erről, dehgoy is vagyok tökéletes, nincs is olyan ember. Aki tökéletes az már nem ember, hanem isten, már ha létezik.
Egyszerűen arról van szó, hogy a lányok miért választanak egy olyan fiút, aki megcsalja vagy kihasználja, nem becsüli őket, nem tiszteli, megveri esetleg és folyton sír miatta a lány, amikor kapthatn egy jobbat, aki szereti, megbecsüli, odafigyel rá, törődik vele és igyekszik jó apa lenni később majd.
Ti lányook komolyan nem látjátok, hogy mennyire ferde az ízlésetek?! Ilyen állatokhoz hogy lehet vonzódni?!
Most komolyan én is teszteltem, hogy kicsit bunkóbb voltam és milyen csoda, máris sikeresebb voltam, de ah jó fiú vagyok, akkor max barát lehetek, de több sosem.
Tapasztalatból beszélek, több éven keresztül éltem abban a téves tudatban, hogy jó fiúk kellenek a lányoknak, na és mit is értem el vele, hogy alányok észre sem vettek, lenéztek, kigúnyoltak, előttem mondták el, hogy ez mg az de jó pasi.
Én személy szerint sok igazságot látok abban amit korábban írtak, arról hogy a nőknek/lányoknak az erős férfiakra/fiúkra van szükségük, akik megtudják őt védeni.
Viszont abban is sok igazságot látok amit te írsz. Alapjába véve a kétféle vélemény összeférhetetlen ezért is mondom úgy hogy "személy szerint xy dologban sok igazságot látok...". A legtöbb ilyen "alja népség" ahogy fogalmazol nem is igazán erős, kisportolt stb, csak a dumájuk jó. Én személy szerint ismerek pár ilyent, pl: egy bunkó a gyerek, udvariasság abszolút távol áll tőle, ehhez képest a lányok véleményeinek listájában benne szerepel rá az "illedelmes" kifejezés..
A másik nagy probléma h ezek a mai lányok úgy átnéznek a rendes fiúkon (rendes fiúkon nem feltétlenül az egész nap gép előtt ülősre gondolok...) mint az üres levegőn. Aztán meg később siránkoznak h "hová tűntek a világból a normális fiúk?"... Ismerek a környezetemben sok ilyen lányt és úgy hiszem a bennük lévő értékrendszerrel van "baj". Azt tartják férfiasnak amiket leírtál kérdező, és mivel épp tegnap megjött neki az első már egyből nagylánynak érzi magát, aki pedig nemfelel meg az értékrendszerének azt meg lenézik.. Lehet h sokan nem értenek velem egyet, a fentiek a saját tapasztalataim.
Üdv
ma 01:59
Szerintem meg a külső számít nekik elsősroban, utána meg a bunkóság. Ha a kettő passzol, akkor az már álompasi a számukra.
De kíváncsi lennék te mire céloztál, mégis hogy kéne báni tudni velük?
Ha nem vagy jóképű akkor b*szhatod az egészet ha nincs pénzed...vagy esetleg reménykedhetsz abban hogy egy jó csaj téged választ mert már rájött hogy jóképű pasikkal többnyire nem lehet normális kapcsolatot kialakítani
De ehhez tenned is kell valamit nem pedig itt siránkozni
"Csak a nyomorékok nem tudnak összeszedni egy csajt!"
Magyarországon kapásból több férfi én mint nő, és igen, van akinek sokáig azért nincs barátnője mert a környezetében egyszerűen nincsenek (vagy nagyon kevés) nő él (olyan helyen dolgozik stb...), van ilyen is. Akkor ők is nyomorékok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!