Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-15 éves szingli csajok! Szeretnétek már járni egy fiúval vagy jó nektek még egyedül? 15f
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 17:22
1/23 anonim válasza:
12 évessel? Ember, az ízlésedet a büfében hagytad?
2/23 anonim válasza:
14-15 éveseket már érdekli az ellenkező nem.. :)
14/L
4/23 anonim válasza:
sztem 12 éveseket is érdekli az ellenkező nem mert 10 éveseket látok az utcán kézen fogva nap mint nap
5/23 anonim válasza:
Egyébként én nagyon nem értem ezt a sok rinyagépet itt gyakorikérdéseken... Nincs kigyúrt testem, nem vagyok jóképű, nem vagyok gazdag mégis volt már egy rakat nőm...
6/23 anonim válasza:
:D Én pont most mondtam egy havernak, hogy de jó lenne már járni vlakivel. 15/L
7/23 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekelnek a fiúk. Volt már, hogy tetszett néhány, de jelenleg nem. Amúgy sem járna velem senki, és én se járnék senkivel. Túl dilis vagyok. (Ha ezt nem érted, akkor el mondom, hogy most is egy döglött görényt simogatok.) Szóval nem.
Tizenhárom leszek 32 nap múlva.
9/23 anonim válasza:
14-15 évesek között jobban vannak. pl.énXD:D
10/23 anonim válasza:
18:07-es úristen :DDD
................
De amúgy remélem nem vagy szomorú mert meghalt :(
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!