Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli 33éves nő vagyok. Régebben nagyon vágytam, hogy élettársam legyen. Néha rám tör, hogy nagyon magányos vagyok, ami fáj. Szingli nőket kérdezném ti, hogyan élitek meg, hogy egyedül vagytok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 09:18
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok szingli és Csernus doki imádója sem. De nagyon ajánlom, hogy olvasd el A nő c. könyvét. Sok mindenre választ kapsz. A Fénykert.hu oldalon elektronikusan le is töltheted.
2/3 anonim válasza:
Szerintem már a húszas életéveiben, azután pedig már főleg, hellyel-közzel minden egyedülálló nő vágyik stabil párkapcsolatra. Jelenleg én is egyedül vagyok. Nagyon vágyom egy igazi társra, de azért igyekszem jól érezni magam egyedül is. Nem görcsösen keresek társat, de ha adódik lehetőség az ismerkedésre, akkor azt kihasználom.
3/3 anonim válasza:
ha izgatnak a fiatal fiúk,írhatnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!