Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ismerkednek igy a magyar ferfiak? Ez itt az udvarlas? Ez jon be a lanyoknak?
6 evet kulfoldon eltem.
Sokat ismerkedtem, bulikban, neten, ismorosokon keresztul. Az ismeretsegeim ugy kezdodtek hogy telefonszamcsere majd a srac kitalalt valami programot, ahol beszelgettunk, rohogtunk, stb.
Hazajottem es folytattam az ismerkedest ugyanigy bulikban, neten, ismorosokon keresztul. Megdobbenve tapasztalom, ahogy a sracok (20-40 eves korban) az egyetlen randi/ismerkedesi helye, az "atjosz hozzam?" vagy "nalam/nalad?" kimerul.
Szerintetek ez udvarlas?
Olyan, hogy menjunk el tancolni, talalkozzunk 6-kor a Deakon es onnan kitalaljuk hova tovabb vagy ezer millio mas is lehet egyetlen alkalommal sem hallottam.
Miert van ez igy?
Több féle programra próbáltam hölgyeket elhívni, nem igazán jött össze soha.
Lehet az a baj hogy külföldön élek? :D
Szerintem egyrészt az is a probléma, hogy régiószinten mások az elvárások, például más Magyarországon belül Budapesten is a randizás fogalma, meg vidéken is, más országokról nem is beszélve: egy tüzes olasz pasas is máshogy ismerkedik-randizik, mint egy fagyosabb svéd.
Másrészt a generációkülönbségek változást hoznak (lásd hogy udvarolnak a 40-es pasik vs. 20-as fiúk, vagy nézd meg mi volt ugyanezzel a korosztállyal 100 évvel ezelőtt).
A legjobb, ha a kezedbe veszed az irányítást, és kitalálsz izgi randiprogramokat az elején, ha pedig a srác komolyan gondolja, ő is pedálozni fog.
"atjosz hozzam?" vagy "nalam/nalad?"---> naná mert a gyökerek mind ezt akarják, és azért is csinálják ezt mert ebbe sok nő bele is megy.
És teljesen más Budapest és mondjuk London.
Maga a tömeg is más. Itt eleve sokan úgy mennek ki az utcára az emberek, na vajon ez a bunkó be fog szólni vagy kinéznek innen meg onnan is...
Én kávézni hívtam most egy lányt, egy elegánsabb kávéházba. Közölte, hogy nálam akar kávézni... és volt olyan pillanat amikor tényleg azt hittem, hogy a kávé miatt jött fel. Aztán kiderült, hogy pici, ártatlan naív lelkem van. :-D
Előtte lévő hölggyel, másfél hónapon át jártam különböző programokra, és másfél hónap hülyítés után közölte, hogy bocs mégssem akarok semmit. Egyik sem igazán jó.
Én egy aranyos lányt szeretnék, akivel lehet rendesen romantikusan randizni, de erre a nők részéről is egyre kevésbé van igény.
Nem szeretek általánosítani de az átlag srácok parasztok mint ahogy az átlag lányok is, így ők jobban megértik egymást.
Én pizzázni hívtam két lányt akik beszélgettek egy padon este, párszor összenéztem velük. Azt hazudták hogy álmosak már ezért nem, erre még ott voltak fél óra múlva is beszélgettek egy sráccal. Félénk, önbizalomhiányos srác vagyok szóval sok időbe telt odamenni mondjuk ez igaz. Azonban normális vagyok, el lehet velem beszélgetni. Átlagnál helyesebb is vagyok, soványabb-izmosabb típus, sajnos alacsonyabb 170 cm de jól öltözöm stb. A mai lányok többségének a nagymenő, egótól duzzadó divatsrácok kellenek szerintem. Sosem ,, udvarolnék " olyan szöveggel hogy átjössz hozzám meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!