Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők csak kisminkelik magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak kisminkelik magukat és kiöltöznek és rögtön jobban néznek ki, de én hímneműként hogyan lehetek vonzó gyorsan és azonnal?

Figyelt kérdés

a nőknél elfogadott a hamis kinézet, de egy férfi részéről hamar kibukik, ha a magabiztossága mű.

pedig milyen könnyü lenne, ha férfiként is csak passzivan, kis munkával lehetnék sokkal magabiztosabb és nem kellenne évekig fejlesztenem magam, és az életmódomat átalakítanom, hogy magabiztosan viselkedjek.

Miközben a nők meg csak felkennek egy sminket és már odáig vannak maguktól meg vissza.

És még a nők mondják, hogy a pasiknak milyen könnyü, mert csak felvesznek egy pólót és beállítják a hajukat...

ó igen? És a magabiztosságot a szél fújja össze?

2019. jún. 16. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem fair? :)))Pereld be az Istent!:D
2019. jún. 16. 13:53
 52/81 A kérdező kommentje:
ebben bőven van emberi közrehatás is
2019. jún. 16. 13:54
 53/81 anonim ***** válasza:
73%
Csak ugy hozzatennem a diskurzushoz, hogy a kerdezo privatban elkezdett provokalni, majd amikor nem hagytam magam veressel fenyegetett, utana megsemmisitoen a parkapcsolatomat igy ertekelte: pffff. Ennyit rola. :D
2019. jún. 16. 14:01
 54/81 A kérdező kommentje:

sztem a legtöbben ugyanugy puffognának, ha egy 50 évest egy 26 évessel látnának együtt...

hogyismondjam....van erre egy szép jogi kategoria...kitartottság asszem.

nyugi, nekem is nagy volt az egóm, amikor egy hozzám képest idősebb orvos nővel jártam, akkor én is a föld felett jártam

2019. jún. 16. 14:03
 55/81 A kérdező kommentje:
de ugye az amolyan vajna timea félék is egyszer földet érnek
2019. jún. 16. 14:04
 56/81 anonim ***** válasza:
70%

Szar lehet az után vágyakozni, ami mélységes gyűlöleted tárgya.

Tisztára mint a homofóbok.

Feminofób vagy öcsém, kezeltesd magad.

2019. jún. 16. 14:57
 57/81 anonim ***** válasza:
20%

"Olyan lábedzéseket nyomnak a csajszik, hogy én nem csinálnám utánuk."

Ez kb. 1%-uk. A többségük sportot max. a tévében lát.

2019. jún. 16. 15:09
 58/81 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
79%

Én csodálkozok, hogy ezt a kérdezőt még nem ismeri itt mindenki. Hetente megjelenik, általában szombat-vasárnap környékén, és kiírogat pár nőgyülölő, feszültségkeltő kérdést, aminek sokan bedőlnek. Amikor már elég komment van, felhozza a pánikbetegségét védekezésképpen, hogy miért nem tud edzeni, és miért nem sikeres. Sokszor máshogy ír, tehát valószínűleg a (valós vagy vélt) pánikbetegsége mellé személyiségzavarral is küzd.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt egy múltkori kérdése is. Így éli ki az agresszióját, a gyűlöletét a nők felé. Lehet, hogy élőben potenciális sorozatgyilkos, szóval óvatosan vele. :D

2019. jún. 16. 15:22
 59/81 anonim ***** válasza:
76%

Ahhahahaha, szóval te vagy az a Balaton Sound-os VIP-páholyos idióta, kérdező!

Akkor pont hogy te is kitartott voltál, nem tudom, feltűnt-e.

A többi válaszolónak: nem érdemes komolyan venni, ez egy ámokfutó troll.

2019. jún. 16. 15:31
 60/81 anonim ***** válasza:
31%

Uristen álitsd le mar magad!

Ossze vissza pampogsz itt mint egy veszett kutya és ossze vissza írsz dolgokat szerintem neked meg sosem volt barátnőd...:

Nincs olyan ut hogy könnyű meg gyors a férfi számára......

A nőknek de abból is a szépekenk qurvára könnyebb a dolguk mint nekünk

Ha nem veszed figyelembe amiket itt le irt a többi 200 akkor egy bolond hulye hisztis pixa vagy és azert nem kellesz a nőknek!

Írod nem vagy begyoposodott meg stb de mar féléve nem mozdultal ki?

Egy nagy hantás vagy! Meg mi az hogy kondi tul fáradságos????!!!!

Lebuktal gaz vagy sosem lesz nod ilyen mentalitással!

A nők csak szólok barátnőm ja mert nekem van BARÁTNŐM akar képes 1 órát is keszulodni! Sminkkel ruhával....

2019. jún. 16. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!