Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők csak kisminkelik magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak kisminkelik magukat és kiöltöznek és rögtön jobban néznek ki, de én hímneműként hogyan lehetek vonzó gyorsan és azonnal?

Figyelt kérdés

a nőknél elfogadott a hamis kinézet, de egy férfi részéről hamar kibukik, ha a magabiztossága mű.

pedig milyen könnyü lenne, ha férfiként is csak passzivan, kis munkával lehetnék sokkal magabiztosabb és nem kellenne évekig fejlesztenem magam, és az életmódomat átalakítanom, hogy magabiztosan viselkedjek.

Miközben a nők meg csak felkennek egy sminket és már odáig vannak maguktól meg vissza.

És még a nők mondják, hogy a pasiknak milyen könnyü, mert csak felvesznek egy pólót és beállítják a hajukat...

ó igen? És a magabiztosságot a szél fújja össze?

2019. jún. 16. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
17%
Leírja az ember a tényeket, erre meg lenullázzák. De attól még tény marad, és ez azokat minõsíti, akik pirosat nyomnak. Mondhatnék jelzõket rájuk, de nem teszem. Ezen az oldalon ez a szokás sajnos, hogy az igazságot nem akarják tudomásul venni.
2019. jún. 16. 11:31
 22/81 anonim ***** válasza:
100%
Divatos ruhák 😱 Hát ezeknél a ma divatosnak mondott ruháknál szinte bármi jobb.
2019. jún. 16. 11:37
 23/81 anonim ***** válasza:
75%
#17: ezzel csak az a probléma, hogy egy férfinak senki nem bókol a kinézete miatt.
2019. jún. 16. 11:42
 24/81 anonim ***** válasza:
15%
#23 Na, hát ez az, én is erre utaltam.
2019. jún. 16. 11:54
 25/81 A kérdező kommentje:

De mikor fogjatok mar fel hogy egy izmos test rengeteg erofeszites

a sminkelesben nem fog egy no sem elfaradni es nem kell az EGESZ eletvitelet megvaltoztatnia h eredmenyt lasson

mi akadalyozza meg h ezt FELFOGJATOK?

En igenyes vagyok, jol keresek, rendes munkam es karrierem van, nem vagyok begyepesedett elvont alak

de h a semmi eletu noknek ezerszer jobban porog az elet minimalis befektetessel az tuti biztos

2019. jún. 16. 11:54
 26/81 anonim ***** válasza:
66%
Magabiztosság abból fakad, hogyha jön valami új, kihívás, nem elfutsz hanem megcsinálod. Ez nemcsak csajozásnál fontos, de mind barátok miatt (új dolgokat próbálj ki), mind munkahely miatt (lássák rajtad fejlődőképes vagy, rád lehet bízni a feladatokat). Kondizást szenvedésként éled meg? Én imádok, akár hetente 4szer. Keress más mozgásformát amit szeretsz, nem a kondi az egyetlen (úszás, foci, Ping long), mindegyik fejleszti az alakod. Új frizura, ápolt bőr, tiszta/új ruha férfiaknál is nagy plusz. Ha akarsz még sminkelhetsz is, olyan férfiak is vannak...
2019. jún. 16. 11:56
 27/81 anonim ***** válasza:
58%

"ezzel csak az a probléma, hogy egy férfinak senki nem bókol a kinézete miatt."

Apukamnak, a paromnak es az unokatestvereimnek szoktam. Mas ferfinak ertelemszeruen nem, mert jelnek veszi. Szerintem nem agysebeszet ezt belatni... Amugy ti is megdicserhetitek egymast, en a baratnoimtol sem sajnalom a bokokat. ;)

Az en baratomat mindig bu zinak nezik, amikor a legjobb baratjaval megy ruhat meg butort vasarolni. Szerinted sirdogal miatta? Jon ide panaszkodni? Nem, mert pont nem erdekli, hogy nala rondabb emberek mit gondolnak rola. Ha valaki jol nez ki o veszi a batorsagot es megdicseri, mert rendben van annyira az onbizalma, hogy aki a kedvessege miatt homokosnak tartja azt helyre igazitsa.

Sracok, nektek kell epitenetek egymas onbizalmat, mert egy lany csak akkor fogja, ha fel akar titeket szedni vagy mar jartok, idegen notol hiaba varjatok el.

2019. jún. 16. 11:59
 28/81 A kérdező kommentje:

de még MINDIG nem fogod fel, hogy a nőknek nem kell ennyi erőfeszitést tenniük a cél érdekében?

én dolgozzak, kondizzak, küszködjek, hogy észrevegyen egy olyan nő aki meg csak várt és passzivan éldegélt?

MÉG MIT NEM!

amugy meg ha annyira semmi kockázatot nem jelentene a kezdeményezés, akkor a nők miért tolják át a felelősséget a férfiakra? Mondván, hogy a "pasidolga"?

Ugyanis sok nő ZSIGERBŐL rávágja egy csomó dologra, hogy hát a "pasidolga"

pedig ha a férfiaknak annyira játék az élete, akkor a mai világban már a nők is igazán megcsinálhatnák, ami a "pasidolga"

és itt nem csak arra gondolok, hogy a nők az önmagukhoz képest DURVÁN jó pasiknál ESETLEG feladják a büszkeségüket és kezdményeznek.

2019. jún. 16. 11:59
 29/81 anonim ***** válasza:
72%

A nők is dolgoznak, tanulnak, küszködnek. Valami nincs rendben a fejedben.

"De mikor fogjatok mar fel hogy egy izmos test rengeteg erofeszites"

A vekony, feszes test is. Amúgy a nem kigyúrt ismerőseimnek is van barátnőjük. A legtöbb lány nem akar konditerem szökevényt.

Szánalmas vagy kérdező.

2019. jún. 16. 12:03
 30/81 A kérdező kommentje:

ma megyek buliba, otthon épitek egy kis önbizalmat....pont annyi erőfeszitést teszek ezzel kapcsolatban, mint amit a többi buliba készülődő nő tesz meg, hogy észrevegyék

ők sminkelnek 15 percig én meg épitek önbizalmt 15 percig....vagy hónapig....vagy évig....na ugy már kb egálban vagyok velük

2019. jún. 16. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!