Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lány társkeresőn rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány társkeresőn rögtön facebook-ot ad meg, majd jelölésre elutasít, majd nem válaszol. Milyen nő az ilyen?

Figyelt kérdés

társkeresőm irtam neki. Azt mondta egyből, hogy törölné magát, de ad facebook-ot. Jelölöm, erre megkérdi hogy ki vagyok. Elmondom hogy a társkeresőről, erre kinyomja a jelölést, majd nem válaszol.

Ez milyen lány lehet?

2018. júl. 20. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valaki megszivatta és az ő profilját adta meg társkeresőn azért nem tudta azt se hogy ki vagy.
2018. júl. 20. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Vagy csak követőket, likeolókat akar. Ismerek ilyet.
2018. júl. 20. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen lány lehet? Átvert lány.
2018. júl. 20. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Nőből van, tehát nem tudja, mit akar.
2018. júl. 20. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Olyan akinek nem jössz be és meggondolta magát az ismerkedéssel kapcsolatban.
2018. júl. 20. 19:49
 6/12 A kérdező kommentje:

1: akkor csak megkérdezte volna, hogy "fent vagyok társkeresőn??"

2: akár

3: ki verte át? Én?

4: 1=1

5: oké... de attól még megmondhatná.

2018. júl. 20. 20:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem tetszel neki facen, es meggondolta ezert magat.
2018. júl. 20. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy a hetes írja, én iz voltam így. Félig arctalan fórumon okés volt minden, facere térve egy gyors profil csekkolás utám eltűnt :)
2018. júl. 20. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem tartjátok a kapcsolatot, akkor tuti olyan lány, akit a legkevésbé sem érdekli a véleményed....

Amúgy sosem értettem ezt a logikát, miért feszeng ezen valaki. Ha megmondaná őszintén, hogy nem akar ismerkedni, akkor is megsértődnél, és kikérnéd magadnak, vagy arról faggatnád, hogy magyarázkodjon, hogy miért is nem, vagy győzködnéd.

Ha nem beszél veled, arról egyértelműen következtethetsz arra, hogy nem akar veled ismerkedni (legalábbis logikus ember számára), mit segít az, ha külön leírja?

Engem sosem zavart, amúgy sem kellemes azt olvasni/hallgatni, hogy mennyire nem vagyok bejövős az illetőnek. Tehát ennyiből veszem a lapot és megkímélem magam az ilyen helyzetektől, ahol közölnie kéne, hogy húzzak a francba.

2018. júl. 20. 21:41
 10/12 A kérdező kommentje:
én meg a #9-es kommentelők logikáját nem értem, bár úgy tűnik, számukra nem megy a szövegértés. Aztán meg ő célozgat rá, hogy én nem vagyok logikus ember.
2018. júl. 21. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!