Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány társkeresőn rögtön facebook-ot ad meg, majd jelölésre elutasít, majd nem válaszol. Milyen nő az ilyen?
társkeresőm irtam neki. Azt mondta egyből, hogy törölné magát, de ad facebook-ot. Jelölöm, erre megkérdi hogy ki vagyok. Elmondom hogy a társkeresőről, erre kinyomja a jelölést, majd nem válaszol.
Ez milyen lány lehet?
1: akkor csak megkérdezte volna, hogy "fent vagyok társkeresőn??"
2: akár
3: ki verte át? Én?
4: 1=1
5: oké... de attól még megmondhatná.
Ha nem tartjátok a kapcsolatot, akkor tuti olyan lány, akit a legkevésbé sem érdekli a véleményed....
Amúgy sosem értettem ezt a logikát, miért feszeng ezen valaki. Ha megmondaná őszintén, hogy nem akar ismerkedni, akkor is megsértődnél, és kikérnéd magadnak, vagy arról faggatnád, hogy magyarázkodjon, hogy miért is nem, vagy győzködnéd.
Ha nem beszél veled, arról egyértelműen következtethetsz arra, hogy nem akar veled ismerkedni (legalábbis logikus ember számára), mit segít az, ha külön leírja?
Engem sosem zavart, amúgy sem kellemes azt olvasni/hallgatni, hogy mennyire nem vagyok bejövős az illetőnek. Tehát ennyiből veszem a lapot és megkímélem magam az ilyen helyzetektől, ahol közölnie kéne, hogy húzzak a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!