Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lány társkeresőn rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány társkeresőn rögtön facebook-ot ad meg, majd jelölésre elutasít, majd nem válaszol. Milyen nő az ilyen?

Figyelt kérdés

társkeresőm irtam neki. Azt mondta egyből, hogy törölné magát, de ad facebook-ot. Jelölöm, erre megkérdi hogy ki vagyok. Elmondom hogy a társkeresőről, erre kinyomja a jelölést, majd nem válaszol.

Ez milyen lány lehet?

2018. júl. 20. 19:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Sajnálom, úgy értelmeztem, hogy baj neked, hogy nem válaszolt. Mit értelmeztem rosszul?
2018. júl. 21. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Az ilyennel ne foglalkozz mert csak felidegesít és elveszted az önbizalmad.Ne hagyd ezért magad. (velem is előfordult)

Lehet hogy valaki visszaélt a lány fotójával, vagy lecsekkolta a face-d és ekkor már valami kutya vagy macska nem volt szimpatikus neki,vagy hogy nem egy sportkocsiban pózolsz rajta. Ilyesmi.

2018. aug. 13. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!