Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak kisminkelik magukat és kiöltöznek és rögtön jobban néznek ki, de én hímneműként hogyan lehetek vonzó gyorsan és azonnal?
a nőknél elfogadott a hamis kinézet, de egy férfi részéről hamar kibukik, ha a magabiztossága mű.
pedig milyen könnyü lenne, ha férfiként is csak passzivan, kis munkával lehetnék sokkal magabiztosabb és nem kellenne évekig fejlesztenem magam, és az életmódomat átalakítanom, hogy magabiztosan viselkedjek.
Miközben a nők meg csak felkennek egy sminket és már odáig vannak maguktól meg vissza.
És még a nők mondják, hogy a pasiknak milyen könnyü, mert csak felvesznek egy pólót és beállítják a hajukat...
ó igen? És a magabiztosságot a szél fújja össze?
még ezek az ún "középszar" nők is elvárják a széles vállú ALAPBÓL jóképü és jó alkatú fiukat....persze a magabiztos fajtából.
nekem is voltak nőim, több barátnő, több kaland is.
csak mondjuk amig sok nő 1-2 napig volt társkeresőn mig velem megismerkedett, addig én sok sok hónapig kellett, hogy próbálkozzak.
"mi akadalyozza meg h ezt FELFOGJATOK?"
Nezz mar meg egy make up tutorial videot te egyszeru... Latszik amugy, hogy nem nagyon volt meg dolgod a nokkel. Csaladban elo ferfiak tudnanak neked meselni arrol, amikor egy no mar hatodszor oltozik at, huszadszor gumizza ujra a hajat, duzzogva, puffogva probalgatja a cipoket, taskakat, majd a ferfi kozbelep es probalja enyhiteni a feszultseget, hogy mar az elso ruha is jo volt, de a no csak szenved es kombinal tovabb. Ez egy teljesen hetkoznapi, klises, radio kabareba illo jelenet, amivel rajtad mindenki tisztaban van.
A ferfi test meg egy csoda. Nagyon hamar jonnek az eredmenyek, egy nonek sokkal jobban meg kell dolgoznia a kerek popsiert, mert mi nehezebben izmosodunk. Se a hormonrendszerunk, se az izmaink szerkezete nem alkalmas annyira az izomepitesre, mint egy ferfie. Meg kene tanulnod elfogadni, szeretni es kiaknazni a tested tulajdonsagait kerdezo, mert fiatalabb te se leszel.
konditeremben valamiért a 40 kilós nők és a 80 kilós nők sem rendelkeznek szégyen érzettel mikor a feszülős nadrágban kószálnak-
ugyanis legtöbbször csak divatbemutatónak fogják fel az egészet, az edzés másodlagos a 95%-nak
Egy edzetlen fiut meg kinéznek ha vékony a karja és küszködik. A fiuk nem vehetnek fel izompólót ha nicns mire. De a nők meg felveszik ezeket a feszülős nadrágokat meg topokat és már azt hiszik hogy ők sportosak.
hát nem is tudom
Kérdező!
Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy milyen veszélyes helyzetek adódnak, amiket meg kell oldanod!!!
De megsúgom: Egyrészt azért nincs nőd, mert sz@*ba se veszed őket (lásd.:"középszar" nők), és ez meglátszik, másrészt meg azért, mert nem is teszel érte.
Jah, és csak szólok, hogy az elméleted szerint, hogy csak a jól kinéző pasiknak van nőjük, kb. kihalna Magyarország, mert aki tényleg úgy néz ki, mint amit állítasz, az kb. 5%-a a magyar paliknak. Mellesleg én látok átlagpalit is nővel, de mivel te ezek szerint nem látsz, gondolom az is egy ok a sikertelenségedre, hogy nem mozdulsz ki.
évekig jártam bulikba pesten
összesen két lányt dugtam meg bulikból, az egyikkel már beszéltem előtte társkeresőn és véletlenül találkoztam egy helyen vele
a másik nőről meg kiderült 2 honap összejárás után, hogy prostituált.
Nem a sarokban kuporogva gyártom az elméleteket, én nagyon sok nőhöz odamentem már életem során. 99%-ban sikertelenség volt.
Csak az irdatlan sok probálkozásnak köszöhetem hogy van nemi életem, alapjáraton, folyamatos probálkozás mellett átlagosan 2 havonta tudok megdugni 1-1 új nőt.
Sajnos mióta a több évig elfojtott sikertelenség miatti feszültség miatt kialakult nálam a pánikbetegség, így egy fél éve tényleg jobbára csak itthon üldögélek, de ehhez kellett 6 év.
Fél éve még volt barátnőm, nem is akármilyen. Képekkel, videokkal tudom bizonyitani. Persze mocskolódni mindig könnyebb, gondolom nektek csak ennyi sikerélményetek van az életben.
na nézzük mi a veszélyes?
odamenni nőkhöz, akik közül majd lesz akinek a barátnője aggresszívan megprobál ellökdösni.
Vagy ami még rosszabb, hogy a nőnek pasija van és az jön oda keményekedni.
És még én azért is tegyek, hogy ezeket a kéretlen és kellemetlen szituációkat kezeljem, pedig én ezekből NEM KÉREK, mégis benne van a pakliban.
Nem kevés esetet láttam, amikor nők extrém módon szadistán viselkedtek férfiakkal, de senki nem rugdoshatta fel őket ezért, pedig megérdemelték volna.
Milyen jogon üt vagy rúg meg egy férfit egy nő, csak azért mert neki úgy tetszik? Miért öntheti le sörrel, miért dobhatja rá a csikket? És egy férfi miért nem védheti meg magát ilyen esetben? Ha egy nőt akárcsak ellköknék, önvédelemből, 5 mp-en belül már 3-4 random fiu teperne le.
nagyon kockázatos.
anno bulikban volt hogy megmotoztak, mert azt gondolták hogy zsebelni akarok.
pedig én csak álldogáltam és próbáltam megkeresni a nőket, akiknek kellhetek.
és jöttek a szokásos dumával: "hasonlitasz valakire, akit keresünk"
szánalom, most azért mert nem nézek ki jól, akkor nem csajozhatok vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!