Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők csak kisminkelik magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak kisminkelik magukat és kiöltöznek és rögtön jobban néznek ki, de én hímneműként hogyan lehetek vonzó gyorsan és azonnal?

Figyelt kérdés

a nőknél elfogadott a hamis kinézet, de egy férfi részéről hamar kibukik, ha a magabiztossága mű.

pedig milyen könnyü lenne, ha férfiként is csak passzivan, kis munkával lehetnék sokkal magabiztosabb és nem kellenne évekig fejlesztenem magam, és az életmódomat átalakítanom, hogy magabiztosan viselkedjek.

Miközben a nők meg csak felkennek egy sminket és már odáig vannak maguktól meg vissza.

És még a nők mondják, hogy a pasiknak milyen könnyü, mert csak felvesznek egy pólót és beállítják a hajukat...

ó igen? És a magabiztosságot a szél fújja össze?

2019. jún. 16. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:

jártam másfél évig edzeni

most is járok, csak sajnos nem birom a pánikbetegségem miatt állando 120-ig ugráló pulzusom miatt

2019. jún. 16. 13:04
 42/81 anonim ***** válasza:
16%
Dölyfös pofával válogatni, fintorogni. Ennyi a nők dolga. Igazán nehéz lehet.
2019. jún. 16. 13:07
 43/81 Lazy Lover ***** válasza:
13%
hadjuk ezt a konditermet... nagyon nehéz izmot építeni nekem is 420 ezret elköltöttem a kondi tépkieg kaja és semmit nem értem el vele....
2019. jún. 16. 13:09
 44/81 anonim ***** válasza:
74%

Nincs kedvem végigolvasni a 32 választ igy leírom a véleményem nőként. Senki nem várja el a kondizást csak a egy bittes agyú prolilányok akik valami hasonló építőmunkás külsejű prolit akarnak.

1. Elmész egy jó fodrászatba ahol vágnak neked egy előnyös frizurát

2. Elmész egy normális boltba mint a Peek&Cloppenburg és felöltözöl normálisan [ nadrág, ing, cipő]

3. Adsz magadra, borotválkozol, ha problémás a bőröd elmész egy kozmetikushoz aki kitisztítja

4. Ápoltak a körmeid ha ez se megy magadtól egy körmös 3000 forintért megcsinálja neked

5. Csiszolsz a modorodon

Nem is olyan nehéz mindez

28/N

2019. jún. 16. 13:20
 45/81 A kérdező kommentje:

az első 4 pont megvan pillanatok alatt

az 5. pont meg több év kinkeserves munkája és számtalan lemondás

2019. jún. 16. 13:21
 46/81 A kérdező kommentje:
ráadásul hogy az első 4-et simán teljesitem, nem vágnak földhöz ezek a kiadások
2019. jún. 16. 13:22
 47/81 anonim ***** válasza:
66%

Veszel egy pár etikett könyvet (Libiriben kapható), olvasol sokat. Fejleszted magad, hasonló társaságot keresel.

Nem ócska bulikákba jársz ismerkedni.

2019. jún. 16. 13:25
 48/81 A kérdező kommentje:

az elmúlt 2 honapban már vagy 1000 oldalt olvastam el...és nem szenny libris magyar nyelvű könyveket, magyar íróktól, vagy a populista jelleg miatt magyarra fordított könyveket, hanem angol nyelvű könyveket, amiket világszinten elismernek, csak magyarországon a proli agy korlátolt befogadóképessége miatt nem jelentettek meg.

ugyhogy ilyen irányú erőfeszítéseimre nem lehet panasz

az, hogy az ember érzelmi müködése rendben legyen, az teljességgel megfoghatatlan feladat, és sok sok év kinkeserves fegyelmezett, lemondásokkal teli munkája kell hozzá.

és én ezt már UNOM

2019. jún. 16. 13:27
 49/81 anonim ***** válasza:
76%

Unod?Akkor add fel. Tévesek a prekoncepcióid. Nem segítséget keresel,hanem visszaigazolást a hülyeségeidhez.

Eszedben nincs változtatni,mert az nehéz,fárasztó,meg kényelmetlen,különben is ijesztő...

Mindegy,mit fogunk válaszolni,úgyis lepontozod/fröcsögsz/hajtod a magadét,hogy hogyan nem lehet.

Tanács kell?

1.Nőj fel!A világ nem fog hozzád igazodni.

2.Ne legyél s***fej!Azokat mindenki utálja.

Ennyi időt tudtam rád vesztegetni,többet is,mint amit érdemelsz.Mielőtt rákezdenél a szokásos fúj-fúj nők vinnyogásra,közlöm:Férfi vagyok.

2019. jún. 16. 13:47
 50/81 A kérdező kommentje:

persze hogy nem akarok ijesztő és nehéz dolgokat megtenni a sikerért, miközben a nőknek NEM kell megtenni ilyen dolgokat

MÉGIS elvárnak nagyon sok mindent.

ez NEM FER

2019. jún. 16. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!