Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők csak kisminkelik magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak kisminkelik magukat és kiöltöznek és rögtön jobban néznek ki, de én hímneműként hogyan lehetek vonzó gyorsan és azonnal?

Figyelt kérdés

a nőknél elfogadott a hamis kinézet, de egy férfi részéről hamar kibukik, ha a magabiztossága mű.

pedig milyen könnyü lenne, ha férfiként is csak passzivan, kis munkával lehetnék sokkal magabiztosabb és nem kellenne évekig fejlesztenem magam, és az életmódomat átalakítanom, hogy magabiztosan viselkedjek.

Miközben a nők meg csak felkennek egy sminket és már odáig vannak maguktól meg vissza.

És még a nők mondják, hogy a pasiknak milyen könnyü, mert csak felvesznek egy pólót és beállítják a hajukat...

ó igen? És a magabiztosságot a szél fújja össze?

2019. jún. 16. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
82%

Milyen veszélyes szituációkba kell belemenned, mesélj csak!!!

A testmozgás pedig nemtől független... mintha csak a pasik járnának kondizni, futni, úszni, evezni...

2019. jún. 16. 10:17
 12/81 anonim ***** válasza:
37%

Nekem egyáltalán nem vonzó a lebarnult bőr, és a teltebb nők látványa is izgatóbb.

#2 Akinek nem való nő és kapcsolat, az mit kezdjen a nemi vágyával? Ez alatt mindent értek, nemcsak magát a szexet.

2019. jún. 16. 10:18
 13/81 anonim ***** válasza:
19%
Értem én, hogy mindenki küszködik a kinézetével, de itt a kérdező arra gondol, hogy mivel ugye, eleve a férfiaknak kell általában kezdeményezni, a nők sokkal több pozitív visszajelzést és bókot kapnak, ez pedig igencsak megalapozza a jó önbizalmat. Egyébként szerintem a narancsbőr is tud izgató lenni, ha már szóba került.
2019. jún. 16. 10:24
 14/81 anonim ***** válasza:
77%

"Akinek nem való nő és kapcsolat, az mit kezdjen a nemi vágyával?"

Nem erdekel kulonosebben. Sokan a tanulasra alkalmatlanok, masok a munkara, masok a szulosegre. Csomo no is pokolla teszi a parja eletet. Mindig voltak es mindig lesznek alkalmatlan emberek, a kulonbseg abban van, hogy regen nem volt termeszetes, hogy mindenkinek minden jar alanyi jogon es elfogadtak, hogy vannak menthetetlen esetek.

A masik kulonbseg, hogy ma a szuloknek kisebb a beleszolasa a gyerekeik maganeletebe. Regen azert a nagyon gazos embereket is sikerult kihazasitani, de tevedes ne essek, az csak egy jogi aktus volt, nem a boldogsag volt a cel. Ketszaz eve az alkalmatlan embereket a naluk ravaszabb, eletre valobb idosebb rokonaik kihazasitottak. Talan egyeseknek most is ez kene...

2019. jún. 16. 10:30
 15/81 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen egybites gondolkozásmódban ugyanúgy mint a nők.

Jó minőségű, megfelelő méretű, az alkalomhoz illő ruha, rendezett arcszőrzet, megfelelő cipő, egy a szetthez illő óra, normális frizura.

2019. jún. 16. 10:40
 16/81 anonim ***** válasza:
74%
Sminkelek, szoliba járok, fodrászhoz, körmöshöz járok, edzeni járok, mégsem vagyok magabiztos. Ha az lennék nem is járnék ilyen helyekre. Nem ezektől kapod a magabiztosságot. Jó alakom, szép arcom van, mégis rettegek, bizonytalan vagyok, hogy átvernek, megcsalnak, bántanak. Nincs normális párkapcsolatom, nem voltam még boldog, talán nem is leszek. Egész gyerekkoromban azt hallgattam, hogy mekkora egy xar vagyok. Bántottak fizikálisan és lelkileg is. Ezeket nem lehet kiedzeni, kiszolizni, kisminkelni.
2019. jún. 16. 10:41
 17/81 anonim ***** válasza:
76%

azért az sem mindegy hogy a nő szép smink nélkül vagy nem :D mert reggel menekülés lesz :DD

meg azért a sminkelés sem azonnali gyors művelet...

de figyelj van egy mód a férfinak is!

elárulom neked:

-sportolás izmos fitt test!

-ápoltság! higiénia! (arc ápolás, tiszta körmök, jó illat, ápolt szemöldök, és arc szőrzet, miteszerek és pattanások elleni krémek stb)

-tiszta jó illatú divatos ruhák

-jó séró! azt ennyi ja meg egy kis magabiztosság... de az jön a sporttal meg az ápoltsággal...

soknak gondolod mert szerintem ez alap egy férfinak...

2019. jún. 16. 11:25
 18/81 Lazy Lover ***** válasza:
16%
A nőknek mindig is könnyebb volt a párkeresés . Ha nem vagy magas helyes basz6od a tuningolásokat...
2019. jún. 16. 11:26
 19/81 anonim ***** válasza:
78%

A magabiztossagot az onimseret es onelfogadas adja. Talald meg ki is vagy te valojaban, ismerd meg az elonyeidet es a hatranyaidat.

A kulsosegek oriasi elonyt adhatnak, ez igaz, de ha ennel tobbre vagysz akkor tul kell lepj ezen a "noknek eleg csak sminkelni" gondolkodasom.

2019. jún. 16. 11:28
 20/81 A kérdező kommentje:
nem tom mit szolnal ha a kutyanak se kellenel
2019. jún. 16. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!