Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik azt állítják, hogy a nők azért nem tekintik őket alfa férfinak, mert nincs saját lakásuk, kocsijuk, azok hogy értik ezt?
Az ilyenek tisztában vannak a tényekkel, vagy csak kifogást keresnek? Senkit nem ismerek akik 30 éves korukra, a mai Mo-i helyzetben nemhogy saját lakásra, de még egy önerőre valót össze tudtak volna hozni szülői segítség nélkül. Akinek van lakása annak a szülei vették neki, vagy örökölte. (szinte kivétel nélkül) Most akkor az határozza meg, hogy valaki alfa hím vagy nem, hogy mennyit tettek a segge alá?
A kocsi az meg más téma. Egy régi roncsot fillêrekért is lehet venni, a luxusautók határa meg a csillagos ég. Nem mind1 az sem hol laksz, van ahol tök fölösleges az autó, meg stb.
"
Egyszer egy csaj nekem is elkezdte ecsetelni, hogy így a BMW, úgy az Audi, neki ez a minimum, amit egy fickónak fel kell mutatni. Saját ház nem kell. Mondtam, hogy oké, de én az említett "presztízs" autókat sajnos nem tudom felmutatni. Véget ért a randi, elköszöntünk, én meg hangosan dudálva integettem neki a Chrysler 300C-mből. :DDD"
Ez biztos így volt, de a férfiak ott rontják el, hogy azt hiszik, hogy a nők is tudják, melyik kocsi mennyit ér. Rám aztán Rolls Roys Ghostból is integethetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!