Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik azt állítják, hogy a nők azért nem tekintik őket alfa férfinak, mert nincs saját lakásuk, kocsijuk, azok hogy értik ezt?

Figyelt kérdés

Az ilyenek tisztában vannak a tényekkel, vagy csak kifogást keresnek? Senkit nem ismerek akik 30 éves korukra, a mai Mo-i helyzetben nemhogy saját lakásra, de még egy önerőre valót össze tudtak volna hozni szülői segítség nélkül. Akinek van lakása annak a szülei vették neki, vagy örökölte. (szinte kivétel nélkül) Most akkor az határozza meg, hogy valaki alfa hím vagy nem, hogy mennyit tettek a segge alá?

A kocsi az meg más téma. Egy régi roncsot fillêrekért is lehet venni, a luxusautók határa meg a csillagos ég. Nem mind1 az sem hol laksz, van ahol tök fölösleges az autó, meg stb.

2019. jún. 5. 00:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egyébként ha már kocsi: én például sokkal férfiasabbnak tartom azt,aki felelősségteljesen vezet, mint azt, akinek már 16 évesen kocsija volt.
2019. jún. 7. 21:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Amúgy a viccek és minden más is lehet evolúciós érdek, mert az emberre az evolúció azért összetettebben hat annál, mint hogy ki megy vadászni. Az is evolúciós eredmény, hogy szeretjük jól érezni magunkat a párunk ellett, mert az embernél már ezek továbbfejlődtek a farktollrázástól. de azért persze kell okoskodni.
2019. jún. 7. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:

"

Egyszer egy csaj nekem is elkezdte ecsetelni, hogy így a BMW, úgy az Audi, neki ez a minimum, amit egy fickónak fel kell mutatni. Saját ház nem kell. Mondtam, hogy oké, de én az említett "presztízs" autókat sajnos nem tudom felmutatni. Véget ért a randi, elköszöntünk, én meg hangosan dudálva integettem neki a Chrysler 300C-mből. :DDD"

Ez biztos így volt, de a férfiak ott rontják el, hogy azt hiszik, hogy a nők is tudják, melyik kocsi mennyit ér. Rám aztán Rolls Roys Ghostból is integethetsz.

2019. jún. 7. 21:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Az a baj az egész kérdéssel, hogy itt mindenki a saját életszínvonalából és kulturáltságából, baráti köréből indul ki, és azt hiszi, hogy a többi válaszoló is ilyen. Ezen az oldalon vannak kulturált szórakozásra, értékekre igényt tartó emberek mindkét nemben, és vannak olyanok, akik ha nyernének az ötös lottón, akkor is a szomszéd városba mennének vele, és vennének 600 Bounty szeletet. Épp volt a napokban valami ilyen hír, hogy valakiknek 3-asa volt a lottón, és elmentek a szomszéd nagyvárosba kocsmázni meg mulatozni. Vannak emberek, akik azt látják, hogy az a menő a faluban, aki lángnyelves matricát tesz a 100 éves Mercijére és puffogtatja, a nők meg el is hiszik nekik, hogy ez aztán a kocsik csúcsminősége, mert BMV vagy Merci, az mindegy, hogy mindjárt szét esik, és Trabantból van átrakva az ülés. És vannak azok, elvárják, hogy a párjuk kulturált, jól tájékozott ember legyen. és ez a két csoport a büdös életben nem fogja elhinni, hogy a másik éppen honnan kommentel, mit tapasztalt, és mit vár el. És mielőtt valaki azzal jön: ez nem város-vidék különbség.
2019. jún. 7. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!