Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik azt állítják, hogy a nők azért nem tekintik őket alfa férfinak, mert nincs saját lakásuk, kocsijuk, azok hogy értik ezt?
Az ilyenek tisztában vannak a tényekkel, vagy csak kifogást keresnek? Senkit nem ismerek akik 30 éves korukra, a mai Mo-i helyzetben nemhogy saját lakásra, de még egy önerőre valót össze tudtak volna hozni szülői segítség nélkül. Akinek van lakása annak a szülei vették neki, vagy örökölte. (szinte kivétel nélkül) Most akkor az határozza meg, hogy valaki alfa hím vagy nem, hogy mennyit tettek a segge alá?
A kocsi az meg más téma. Egy régi roncsot fillêrekért is lehet venni, a luxusautók határa meg a csillagos ég. Nem mind1 az sem hol laksz, van ahol tök fölösleges az autó, meg stb.
Tavaly randiztam egy csajjal. Leírom a sztorit;
Remekül elvoltunk egy kávézóban. Azt hittem végre megtaláltam álmaim nőjét! Kb minden témakörben egyetértettünk. Igazi lelki társ is lehetett volna. Elkezdi a végén hogy nem megyünk még el egy moziba is vagy máshova? Mondom neki oké, de várjon mert valahol vennem kell jegyet. Jön a meglepődött arc részéről 😮 Nem autóval jöttél ? Mondom neki nem! Nincs autóm és busszal közlekedek. Kis mosoly szünet és be nyögi : elnézte kicsit az időt hogy ilyen sokat bezselgettünk! Inkább haza menne ne haragudjak!
Utána többet nem vette fel a telefont, és semmi üzenetre nem reagált!
Szóval tömören ha nincs autóm akkor nem vagyok érdekes rögtön.
12#:
Így van ez ha összekieverik a szezont a fazonnal :)
Én álmaim nőjét 2x 3x megdugtam majd ment a levesbe.
Életem nőjével viszont ma is együtt vagyok!
A 12-es sztoriról nekem is eszembejut hasonló.
Engem is utasítottak vissza mert nem volt kocsim, aztán amikor megkérdeztem, miért te kocsival jöttélre nemmel válaszolt, azt mondtam neki, hogy tényleg menjünk haza.
Visszakérdezett, h miért most mi a baj, mondom semmi, csak én olyat kersek aki jól megfizet.
Majd beszálltam a céges bömösbe :D
Egyszer egy csaj nekem is elkezdte ecsetelni, hogy így a BMW, úgy az Audi, neki ez a minimum, amit egy fickónak fel kell mutatni. Saját ház nem kell. Mondtam, hogy oké, de én az említett "presztízs" autókat sajnos nem tudom felmutatni. Véget ért a randi, elköszöntünk, én meg hangosan dudálva integettem neki a Chrysler 300C-mből. :DDD
Viccet félretéve, azok a férfiak még nem beszéltek igazi NŐvel. Nem r!banccal, aki a pénzre megy, hanem nővel. Plusz, itt gyk-n sűrűn előforduló fajnak számítanak az ún. trollok, akik - legyenek hím vagy nőstény egyedek - előadják, hogy nekik az összes pasijuk eddig 800k nettó fölött keresett, mindegyiknek volt legalább egy villája a Badacsonyban, meg 2 Porsche a garázsban, és ők biza' nem adják ez alá! A valóságban ezek 130 kilós tepedelmek, akiknek az egyetlen boldogságuk, hogy itt szívathatják a már amúgy is lelki roncsokat azzal, hogy odabiggyesztik a válasz végére, hogy 25N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!