Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik azt állítják, hogy a nők azért nem tekintik őket alfa férfinak, mert nincs saját lakásuk, kocsijuk, azok hogy értik ezt?

Figyelt kérdés

Az ilyenek tisztában vannak a tényekkel, vagy csak kifogást keresnek? Senkit nem ismerek akik 30 éves korukra, a mai Mo-i helyzetben nemhogy saját lakásra, de még egy önerőre valót össze tudtak volna hozni szülői segítség nélkül. Akinek van lakása annak a szülei vették neki, vagy örökölte. (szinte kivétel nélkül) Most akkor az határozza meg, hogy valaki alfa hím vagy nem, hogy mennyit tettek a segge alá?

A kocsi az meg más téma. Egy régi roncsot fillêrekért is lehet venni, a luxusautók határa meg a csillagos ég. Nem mind1 az sem hol laksz, van ahol tök fölösleges az autó, meg stb.

2019. jún. 5. 00:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%
Ha megnézed a bármelyik parasztbasa prémiumautójában valamiért sose üres az anyósülés. És utána már nem fogsz ilyen álszent kérdést idebüfizni.
2019. jún. 5. 09:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly randiztam egy csajjal. Leírom a sztorit;

Remekül elvoltunk egy kávézóban. Azt hittem végre megtaláltam álmaim nőjét! Kb minden témakörben egyetértettünk. Igazi lelki társ is lehetett volna. Elkezdi a végén hogy nem megyünk még el egy moziba is vagy máshova? Mondom neki oké, de várjon mert valahol vennem kell jegyet. Jön a meglepődött arc részéről 😮 Nem autóval jöttél ? Mondom neki nem! Nincs autóm és busszal közlekedek. Kis mosoly szünet és be nyögi : elnézte kicsit az időt hogy ilyen sokat bezselgettünk! Inkább haza menne ne haragudjak!

Utána többet nem vette fel a telefont, és semmi üzenetre nem reagált!

Szóval tömören ha nincs autóm akkor nem vagyok érdekes rögtön.

2019. jún. 5. 11:23
 13/24 anonim ***** válasza:
12: Azt a büdös r.bancát neki! És az ilyen lények dobálják el maguktól a rendes, normális srácokat, a hülye anyagiasságuk, verdamániájuk miatt! 👹
2019. jún. 5. 11:34
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Hát én a Jauzsi vagyok, vettem egy Alfát, oszt elvittöm völe a Sárit furikázni. Utánna aztat mondta énneköm, hogy hát mostantul én is alfa vagyok!
2019. jún. 5. 11:39
 15/24 anonim ***** válasza:
10%
Mindig jót mosolygok azokon akik még mindig azt hiszik, hogy azért szereti őket a nőjük, mert milyen jó fejek, milyen humorosak. Persze, ez egy plusz, és nem rossz ha megvan, de az alap mindig az, hogy lássa a nő, hogy ez egy életre való pasi, megszerzett magának dolgokat, vagy legalább megvan a potenciál, hogy megszerzi. Ez így megy 10000 éve, vagy talán azt hiszitek, hogy a barlangban is az számított, hogy ki mondja a jobb vicceket? Több tízezer év genetikája van a nőben is és a fasziban is, és a gének először mindig a túlélésre fognak minket ösztönözni, csak ezután jöhetnek a kellemes plusszok, a vicces arcok, rendes csávók.
2019. jún. 5. 12:25
 16/24 anonim ***** válasza:

12#:

Így van ez ha összekieverik a szezont a fazonnal :)

Én álmaim nőjét 2x 3x megdugtam majd ment a levesbe.

Életem nőjével viszont ma is együtt vagyok!

2019. jún. 5. 12:36
 17/24 anonim ***** válasza:

A 12-es sztoriról nekem is eszembejut hasonló.

Engem is utasítottak vissza mert nem volt kocsim, aztán amikor megkérdeztem, miért te kocsival jöttélre nemmel válaszolt, azt mondtam neki, hogy tényleg menjünk haza.

Visszakérdezett, h miért most mi a baj, mondom semmi, csak én olyat kersek aki jól megfizet.

Majd beszálltam a céges bömösbe :D

2019. jún. 5. 12:41
 18/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Egyszer egy csaj nekem is elkezdte ecsetelni, hogy így a BMW, úgy az Audi, neki ez a minimum, amit egy fickónak fel kell mutatni. Saját ház nem kell. Mondtam, hogy oké, de én az említett "presztízs" autókat sajnos nem tudom felmutatni. Véget ért a randi, elköszöntünk, én meg hangosan dudálva integettem neki a Chrysler 300C-mből. :DDD

Viccet félretéve, azok a férfiak még nem beszéltek igazi NŐvel. Nem r!banccal, aki a pénzre megy, hanem nővel. Plusz, itt gyk-n sűrűn előforduló fajnak számítanak az ún. trollok, akik - legyenek hím vagy nőstény egyedek - előadják, hogy nekik az összes pasijuk eddig 800k nettó fölött keresett, mindegyiknek volt legalább egy villája a Badacsonyban, meg 2 Porsche a garázsban, és ők biza' nem adják ez alá! A valóságban ezek 130 kilós tepedelmek, akiknek az egyetlen boldogságuk, hogy itt szívathatják a már amúgy is lelki roncsokat azzal, hogy odabiggyesztik a válasz végére, hogy 25N.

2019. jún. 5. 20:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Nincsenek tisztában semmivel. Az agglomerációban, ahol lakom egy kertes házat lehet venni abból, ami egy egy szobás lakás elég a belvárosban.
2019. jún. 7. 21:25
 20/24 anonim ***** válasza:
*lakásra
2019. jún. 7. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!