Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én azt értem sok gyk-ssal ellentétben hogy aki nem jóképű, sőt. Az ne topmodelleknél próbálkozzon, de mivan ha a saját 'szintem'-en lévő nőknek se jövök be?
Fejleszd magad fel,hogy kelendő legyèl.
Kondi,karrier,pszichològiai ismeretek,ruhatàr,kommunikàció.
Ezeket.
Igen.
SOK nő, inkább éli le az életét egyedül vagy a 8 macskájával, ha nem jön a Rájengoszling.
Pont azèrt mert nagy a kinàlat a piacon,ès villantanod kell ki kell emelkedj szèpen.
Minden valamire valò nő tud vàlogatni mert lazàn kapnak sikeres,kigyùrt fèrfit is.
Erre mondtam,lehetősègeid egyből lennènek.
Most nem akarok megbántani senkit, de MINDENKI csak egy termék, bizonyos paraméterekkel. A világ meg nem több mint egy piac.
A sok terméknek van szeme, bizonyos értelmi szintje, majd elkezd mozogni a piacon. A csavar az a dologban, hogy ő nem vásárló, hanem csak egy termék a polcon, de vásárlói tudattal mazsolázgat. Hát persze, kinek ne tetszene a szép árú a polcon? A felértékelt terméknek meglesz a döntési joga, hogy melyik másik termékkel lép interakcióba.
Te mint olcsó portéka a polc alján, nehezen tudod beárazni magad, mert háááát... Sokan csak a csomagoláson tudnak valamit igazítani, de ebben a fogyasztói világban sok esetben nincs is másra szükség, csak arra, hogy úgy nézzen ki, mintha...
Amúgy sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!