Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik azt állítják, hogy a nők azért nem tekintik őket alfa férfinak, mert nincs saját lakásuk, kocsijuk, azok hogy értik ezt?
Az ilyenek tisztában vannak a tényekkel, vagy csak kifogást keresnek? Senkit nem ismerek akik 30 éves korukra, a mai Mo-i helyzetben nemhogy saját lakásra, de még egy önerőre valót össze tudtak volna hozni szülői segítség nélkül. Akinek van lakása annak a szülei vették neki, vagy örökölte. (szinte kivétel nélkül) Most akkor az határozza meg, hogy valaki alfa hím vagy nem, hogy mennyit tettek a segge alá?
A kocsi az meg más téma. Egy régi roncsot fillêrekért is lehet venni, a luxusautók határa meg a csillagos ég. Nem mind1 az sem hol laksz, van ahol tök fölösleges az autó, meg stb.
Vannak olyan emberek, akik olyan szellemi melysegben elnek, ahova a napfeny sem jut el. Naluk ez egy meghatarozo tenyezo, nem egyszer az egyetlen tenyezo. A ferfi oldalrol a parja, amelyik ezek hianyan kesereg, pontosan ugyanolyan buta. Ertelmes embernel ez egy sokadik preferencia.
En sose jonnek ossze olyannal, akinek a kocsim, vagy a lakasom tetszik. Abban nekem mi lenne a jo? Masreszt az ilyen osztonlenyeket amugy is ajanlott kerulni, keressek csak meg a szellemi szinvonaluknak megfelelo part.
43F
Ebben a korban vagyok, sosem volt autóm, saját lakásom nincs, max átlagosnak mondanám a kinézetem, igaz a munkám elég menő és sokat utazok. Az elmúlt 1 évben kerek 20 lánnyal volt alkalmi vagy szexkapcsolatom, volt hogy párhuzamosan 4-5. Kb. minden második lány komolyabb kapcsolatban is benne lett volna.
Szóval aki ezt mondja az csak terel.
Nekem volt olyan lány aki nyiltan megmondta hogy ezért nem lesz semmi.
Én azért nem fogok stresszelni, túlórázni, szenvedni, hogy egy autót vegyek egy olyan nőnek aki nem is engem hanem az autót szereti, igazából én utálok vezetni.
Azért erre hivatkoznak, mert egyből rá is tudja vágni, hogy nem ő tehet róla, és lehetetlen elvárás.
Ami nyilvánvalóan hülyeség is, mert rengeteg férfinak lesz úgy párja, hogy se kocsi, se lakás, másrészt rengetegnek van legalább egy autója 30 éves korára, és sokaknak van lakása is.
Te kérdező az a tipikus sza.ok bele jó úgy ahogy van pali vagy, aki aztán idejön siránkozni, "leku.vázni" a nőket mert neki semmi nem jön össze.
Aranyapám!
15 éves korom óta dolgozom, munka mellett sokat tanultam, bár a fősulira vagy egyetemre nem volt energiám már, így az sajnos kimaradt az életemből.
Viszont van aki hasonló életmód mellett éjszaka is tanuzlva elvégzi a fősulit vagy egyetemet.
A lényeg az, hogy én alám semmit nem tettek!
Albérletben éltem 16 éves koromtól (bizony, az okokat ne firtassuk!)
Kitartóan fizettem több lakáskasszát, kitartóan bombáztam lakáskérelemmel az önkormányzatot.
Közben társam lett, párom, gyerekeim.
A párom hasonló bgondolkádásmóddal és élettel, (szegény családból) szintén több lakáskasszát fizetett, dolgozott fősuli mellett.
Így lett közös lakásunk némi hitellel, amit szintén kitörlesztettünk aránylag gyorsan lakáskasszákkal.
Ma is megy a pőárom nevén, az én nevemen, és a gyerekeim nevén is lakáskassza.
Ma egy nagy, több lakásos/generációs családiházban élünk, amit saját erőnkből vettünk, saját erőből újítottunk fel a tetőt leszámítva.
Mindent megcsinálok, semmihez nem kell szerelő vagy építőipari munkás!
Szóval siránkozás és önsajnálat helyett tedd a dolgod, és meglesz mindened!
Tehát nagy baromság, hogy gyerek mellett nem lehet sem szórakozni, sem karriert építeni, sem egzisztenciát...
Szóval ma azoknak nincs semmijük 30 felett akiknek az életét a haverok, a szórakozás, lustálkodás, és anyuci tölti ki!
Nem kell luxus autó, olyan párt kell választani akinek esze is van!
Egy okos nő is tudja, hogy az autó egy használati tárgy, ami a tulajdonosáért van és nem fordítva!
Mi is megtehetnénk vásárolni valami vadiúj kisebb lexust, de fiatalon is tudtam volna venni.
Ám nem kell, nincs rá szükségem, ahogy erre vágyó műnőre sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!