Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok 25-30 felett elvárás a saját háztartás, ház?
Saját ház vagy lakás nem, hiszen nekem sincs, de egyedül élek albérletben szóval az elvárás hogy ő is éljen egyedül. Szerintem nem lenne "jogos" elvárnom olyat amit én sem tudom nyújtani
30/N
Nem. Sőt...
26 éves vagyok,egyedülélek, a férfi aki tetszik jelenleg a szüleivel lakik,és idősebb mint én pár évvel...full nem érdekel... :)
Kérdező, akiknek igen azokról általában kiderül, hogy 24 alattiak vagy örökölték vagy brutálisan munkamániásak. Honnan lenne saját lakasod 25-30 évesen? Átlagfizetésből sem, nemhogy mediánból (166 ezer). Ha 20 éves korod óta dolgozol, anyuval élsz és spórolsz akkor meglesz 30 körül az önerőd. Aztán találsz egy nőt,aki nem ott akar lakni, ahol te hitelre vasaroltál és megy a levesbe az egész.
Vagy egy zsákfaluban laksz, ott kijön olcsóbban. ;)
Most Budapesten saját lakás, egyedül, önerőből 30-35 alatt felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!