Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban a lúzer férfiak ne igazán ismerkedjenek nőkkel, mert egyrészt felesleges, másrészt totál meg fogják alázni őket a nők?
"A luzer pasik ugyanúgy lenezik a csúnyácska lányokat."
Átlag dolgozó nőkről van szó a kérdésben, nem modellekről!!
Miért kell okyan mintákat erőltetni újra és újra amik bizonyítottan nem működnek??
Fejlődj, akkor nem leszel lúzer, nem fogsz lúzer kérdéseket kiírni és még az ismerkedésben is sikeresebb leszeln
Igaz,én már fel is adtam a társkeresést.
Még ha alapból barátságosak is veled, ha nagy nehezen ráveszed magad és elhívod őket valahova , tuti nem lesz a válasz.
Mit értesz lúzer alatt?
Mert vannak valóban nagyon mély helyzetek, ezekre most nem térek ki, de mindenki tud mondani ilyeneket (szerintem létezik igenis olyan, hogy objektíven valaki mondjuk csúnya arcra, azon nehéz változtatni, én például őket nem tartom lúzernek egyáltalán).
De vannak olyan "lúzerek", akik mondjuk 24 óra vagy fél év alatt kilépnének ebből a kategóriából.
Van egy ismerősöm, értelmes, nem csúnya, nincs elhízva, átlagos, de rémesen öltözködik, szerintem ezzel csökkenti az esélyét csajozás terén.
Van egy kollégám aki még annál is rosszabbul öltözködik, nem mellesleg ápolatlan is és nem csak annyi, hogy össze van nőve a szemöldöke középen vagy orrszőr lóg ki az orrából, hanem a fürdés, zuhanyzás is hiánycikk, tehát büdös az ember, nem lehet mellette megmaradni hosszabb távon.
Na ezek a lúzerek és ezeken lehet változtatni, millió egy módon.
Egy átlagos nő is jó pasit akar, úgy ahogy egy csúnya nő is jó pasit akar, meg egy topmodell kinézetű is jó pasit akar, az átlagos nő átlagos férfival sem szívesen éri be, egy kövér, ápolatlan lúzer pasi meg szóba se jöhet.
Saját véleményem, hogy egy ápolatlan embert megértem, hogy lenézik.
Ha te mást értesz a lúzer alatt fejtsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!