Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok 25-30 felett elvárás a saját háztartás, ház?
Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 20:55
11/19 anonim válasza:
Saját autót kifelejtetted :D Egyébként csomó ilyen van...én nem is értem mire fel várják el ezt, legtöbb egy ki****tt gimit vagy szakközépet végzett el, hagyta az egészet mert nem volt kedve tanulni, inkább elmerült a kényelembe meg a szórakozásba. Neked viszont azért legyen mindened, dolgozz heti 40-50 órát + vidd el mindenhova , vegyél meg neki mindent.
12/19 anonim válasza:
@5: ha tudnád, hogy milyen kevesen gondolkoznak úgy, mint te.
13/19 anonim válasza:
25 évesen abszolút nem. Csak pár éve dolgozik, miből kéne, hogy pénze legyen lakásra? Nekem sem volt.
30 évesen se elvárás, de azért legyen már valami törekvés erre meg némi megtakarítás. Természetesen ha már együtt vagyunk akkor a költségekbe beszállok én is.
14/19 MolotovPunk válasza:
Egyébként vastagon benne van a politikai mutyi abban,hogy a lakások és albérletek így megdrágultak pár év alatt.A CSOk támogatás pedig lóf_szt nem ér.Főleg,hogy hitelt kapsz és nem valós támogatást...
15/19 anonim válasza:
Nem elvárás! De ha mondjuk egy albérletben lakik egyedül az sem kizáró ok! De ha mamahoteles az kizáró ok.
16/19 anonim válasza:
15-ős én se albérletes se mamahoteles nem vagyok ...de saját lakást az utóbbi villant hamarabb. Amit a megtűrt albérletes a tulaj zsebébe rak azt a lenézett mamahoteles a malacperselybe. Tehát egyik út rövidtávon hoz eredményt magánéletileg a másik hosszútávon de lényegesebbet
17/19 anonim válasza:
Nem elvárás.
"A kedves válaszoló nőket kérdezném: Ti is fel tudjátok mutatni ezeket, vagy csak elvárás?"
Én mondjuk fel tudom ezt mutatni. De nem az én érdemem, örököltem. Párom a szüleivel lakott, mikor összejöttünk. Sosem zavart. Azóta meghaltak mindketten, így ő is örökölt egy nagy családi házat. Ha nem történik ez meg, akkor is lenne hol családot alapítanunk.
18/19 anonim válasza:
A ház nem, hisz nekem sincs. A háztartás igen, mert az nekem is van 19 éves korom óta. Még azt se bánom ha lakótársa van, de ennyi idősen lássa el magát.
19/19 anonim válasza:
#17: Igen, azt én írtam. Én egy jogos kérdésnek tartottam ezt. De mint (számomra igazán kellemes csalódás); a válaszadók értékrendje abszolút egyezik az enyémmel. És nem azért írtam azt a választ, mert csóró lennék vagy mamahoteles; jól élek és hál'Istennek és mindenre jut bőven; csupán számomra az elvárások vica-versa működnek. Csakis ezért kérdeztem. Jó hétvégét Mindannyiótoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!