Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találnék japán lányokat?
Még annyit, hogy egy "szépfiú" típusú ismerősnek sem sikerült Japán lánnyal összejönnie (kapcsolat céljából), aki rendszeresen jár Japánba, és japán szakot végzett egyetemen.
Kínaiakkal is nehéz összejönni, pedig Ők aztán sokan élnek itthon, sokan vannak, de Japánnal az esély 0.
Minden más ázsiaival simán, kimész Korreába (bármelyikbe), vagy ha 100%-ra akarsz menni akkor Kambodzsába, és szó szerint hozol egyet magadnak!
Közös dolog persze hogy van szerintem te! Teljesen félre értetted amit írtam.... de elmondom hogy volt alapból ugy mentem ki Koreába tavaly egy hosszabb időre mert érdekelt a kultúra az ételek/italok meg nyilván a nők is... szóval a szándék megvolt hogy most én akarok valamit az ottani nőktől! És baráti társaságban találkoztunk először nem wow vagy nagykövetség...
De amugy meg fingom sincs hogy most miert írtad hogy én meg akarok etetni valakit? :D
Azt írtam hogy valakinek lehet jobban bejonek az ázsiai nők mint a magyar lányok valakinek meg az afrikai nők valakinek meg az arabok jönnek be... mindenkinek mas az ízlése meg ugyan nem ő lenne az elso európai ember aki ázsiait akar.... (a neten is van 1-2 magyar akik ki költöztek Ázsiába (férfiak) vajon miert? Biztos nem azert hogy wowozzanak (amugy vicces mert sosem szerettem 😅)
És közös dolog?! Mire gondolsz? Hogy 1 év barátság azt már azt vesszunk észre hogy smárolunk? 😓 alapból meg volt köztünk a kémia be jöttem neki ő is nekem és igaz sok közös témánk volt
De mind ez azert történt mert alapból érdekeltek az ázsiai nők, nem véletlen mentem ki tavaly... mind ez azert történt mert Egy szerencsétlan álmodozó kisgyerek voltam mint a kérdező!
Meg nem akarok senkit meg etetni ugy gondolom ezen az oldalon mindenki elég nagy ahhoz hogy saját meg magat meg etesse 😆
Ezzel viszont egyetértek annyit hozza teszek mindenhol vannak olcsó nők! De alapból ugy gondolom meg ismerosoktol is hallottam hogy Japánnál könnyebb mint koreaival főleg az ismerkedesi szakasz
A koreaiak sokkal hidegebbek (kivéve ha isznak) de amugy miert lenne 0% Japánnál írd be youtubeba hogy zsíros deszka magyar férfi japan nő...
Meg az hogy a szép fiu típus... általában a kelet ázsiaiak főleg a japan kinai koreai sokkal konzervatíbbak igy nem is mennek bele minden kapcsolatba! Sokkal több kitartást igényelnek mint amit egy szép fiu típus tud nyújtani... ugyan is oda több kell (persze ha csak nem egy olcsó lányt akarsz...)
nem sok esélyed van
külföldiekkel még netes társkeresőkön tudnál, de így...
Kérdező:
Azért akadtam ki ezen, mert kikötötted a kérdésedben, hogy japán.
Természetesen van különbség ázsiai és ázsia között, de egy átlag embernek azért ezek nem nagy különbségek, leszámítva az életmódot és a kultúrát.
Többségében nem a japanisztikát végzett emberek keresnek japán társat, hanem olyan fel nem nőt, az interneten japánra verő emberek, akik mangán és animen nőttek fel, megszállottan rajonganak érte.
Ezzel még csak nem is lenne baj, ha tennének érte, de még csak azt sem. Akik ilyen körökben mozognak, dolgoznak, tanulnak, nem tesznek fel ilyen kérdést.
Szóval mindennek ellenére, tapasztalatból mondom, hogy japán lánnyal szinte lehetetlen összejönni itthon, de még kint is necces (normális társkapcsolat céljából).
Erre írtam, hogy még kínaival is nehéz ismerkedni, talán korreai ami esélyesebb.
Vagy, ha nagyon komolyan gondolod, befizetsz egy kambodzsai útra, és hozol magadnak egy menyecskét onnan.
Én meg ezért akadtam ki! Amit te írtál utolso! Attól mert neked és a te baráti kötődnek ez a feladat lehetetlen! Attól meg ez nem biztos hogy igy van csupán neked és baráti társaságodnak...
Említettem zsíros deszkát... japan felesége van.... igaz mostanában nem nézem... de akkor is több éve kint el felesége van ott meg nem vok benne biztos de gyerekük is van nekik... asszem
Hiába mész ki munka ügyben mikor nem is ismered meg az embereket és a kultúrát sem vagy hajlandó megismerni.... mert csak be írod a noteszedbe a dolgokat azt másnap jössz vissza... meg ha max valami üzleti vacsora/ebéd van az ottaniakkal akkor is max az ilyen jo 35-50-es emberekkel épp hogy csak beszelgetsz velük...
Meg az is mas amikor munka ügyben ott vagy par napot meg megint mas meg ismerni az ottani embereket...
Nem kell ahhoz szegényebb ázsiai országba menni azt venni egy prsotit....
Meg alapból nem ugy kell velük bánni mint a magyar lányok 99%val teljesen mas mentalitás kell hozzájuk! Tapasztalatbol mondom....!
Én ugy mentem ki hogy na most.... de tettem is erte meg akartam is mert mint mondtam nem csak az anime miatt erdekeltek az ázsiai... maga a kultúra történelem ételek italok... megjegyzem Korea meg Magyarország történelme sok hasonlóságot rejt.... (de még most is amennyi korrupció van 😆 a két országban)
Meg pont hogy normális kapcsolattal lehet velük igazán jol ossze jönni!
Na mindegy mert a lényeg hogy azert nem sikerült mert rossz a mentalitásod... hozzájuk, meg persze az sem lenne probléma ha sportos, egészséges, és nagyon higiénikus vagy főleg arc-ápolásra, na meg intelligens, vicces, megbízható, sikeres....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!