Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szolnokon hol találnék aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolnokon hol találnék aranyos lányokat?

Figyelt kérdés
20é vagyok és 17 18 19 20 körüli lányt keresnék csak félénk vagyok és élőbe nem nagyon megy az ismerkedés :S valami tipp ?
2009. nov. 1. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
6%
2009. nov. 1. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Húzz maszkot. Egyébként akkora béna lehetsz, hogy az fáj...
2009. nov. 1. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én ugyan szolnoki vagyok, de Budapesten töltöm a hétköznapjaimat. Szolnokon nem sikerült az ismerkedés, így nem is erőltettem, Pest sokkal jobb :). De vannak Szolnokon is szórakozó helyek, főleg egy, amit még én is keresek, az Árkádoknál. Egyébként ugyanúgy lehet aranyos lányokat találni, mint bármely más városban, és kb ugyanannyi szerencse is kell hozzá..:)
2009. nov. 3. 01:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem valamelyik ékszerbolt környékén kellene szétnézned.
2009. nov. 3. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!