Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találnék japán lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találnék japán lányokat?

Figyelt kérdés
Nyilván magyarul beszélnő, itthon élő Japán származású lányokkal hol lehetne ismerkedni vagy beszélgetni?
2019. máj. 29. 23:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%

A japánok elég zárkózott nép, nem az van hogy életük során ismerkednek, randizgatnak, szexelnek ezzel-azzal, 3-4 komoly kapcsolat stb.

Ők nagyon sokáig szűzek sok esetben, majd viszonylag késön megházasodnak, szex esetleg akkor lesz ha akarnak 1-2 gyereket oszt cső.

2019. máj. 29. 23:49
 12/31 anonim ***** válasza:
59%

Lehet talalni... főleg ha Budapesten élsz... egyetemeken, azok közelébe, Ázsia center, Westend meg az ilyen nagyobb helyek ha látsz par csinos japan lányt csak megy oda és szolidst le...

De ki hangsúlyozom! Hiddel mindegy hogy most japan kinai koreai Vietnam.... van egy fajta kelet ázsiai kultúra ami ugyan olyan minden embernél... szoval ne csak azert akarj japánt mert meg szeretted az animék által! Mert lehet hogy egy koreai vagy vietnami jobban meg fog tetszeni szemelyisegre meg még külsőre is!

Szoval inkabb én ki terjeszteném azt a hálót az azsiaiakra

2019. máj. 30. 01:31
 13/31 anonim ***** válasza:

(Én vagyok a tényleges utolso szoval az előtti) Utolso hol élsz te? :D

Az igaz hogy viszonylag magasabb az élet kor mikor elvesztik de az hogy csak akkor szexelnek mikor gyereket akarnak miután elvesztettek utána ugy ra kapnak....mint egy európai vagy afrikai, amerikai no sem a világon! Hatalmas a szexualis éhségük! meg azert van olyan is aki pasi faló lesz szinten de a legtöbb nem fekszik le fűvel fával átlagosan 2-8 emberrel vannak együtt de azok éjjel nappal tolják

2019. máj. 30. 01:35
 14/31 anonim ***** válasza:
Meg miután elmész velük inni elég durván ki adjak magukból mindent 😂😅 főleg az érzéseiket...
2019. máj. 30. 01:37
 15/31 anonim ***** válasza:
29%
Kamcsatkán. Nem mellesleg csodálatosan szerelmeskednek a japán nők. 😊 Perverzek, egészséges szintig. 31F
2019. máj. 30. 02:50
 16/31 anonim ***** válasza:
6%

Nőlj fel végre, állj fel a gép elől, valós, szép magyar lányokkal ismerkedj!

Engedd el a manga és anime idétlen, gyermeteges hülyeségeket, és kezdj el élni végre!

2019. máj. 30. 08:24
 17/31 anonim ***** válasza:
Bocs de attól meg hogy vannak szép magyar lányok lehet valakinek jobban tetszenek a szép ázsiai lányok.... ja azok meg mit szóljanak akkor akik ázsiai emberrel házasodtak???
2019. máj. 30. 10:36
 18/31 anonim ***** válasza:
22%

#17-es:

Te szerencsétlan álmodozó kisgyerek vagy mint a kérdező!

"Teccik tudni" ezek a dolgok kialakulnak maguktól.

Nem úgy lesz valakinek ázsiai kedvese, hogy én nagyon akarok egyet és "hozatok be" vagy én megyek ki keresni.

Életben, valós szituációkon keresztül ismerik meg egymást, ami többségében kollégális kapcsolatból, vagy véletlen netes kapcsolatból alakul ki.

Utóbbi nagyon ritka, egy egy erősebb közös érdeklődés hozza össze őket.

Volt ilyen az ismeretségi körömben nem is egy,Őket a ugyan az a készülék/szoftver programozása hozta össze őket.

Ha szigorúan veszem akkor az is munka kapcsolat volt.

Olyat még nem láttam, hogy a kis Yianpicicici és Vérpistikekiskuki együtt játszottak a fantasylolorloaIII. játékkal, majd férj és feleség lett :D

Ez pont ugyan az a kérdés, hogy mennyire van esélye egy "magamfajta lánynak" összejönnie Jared Letoval... khmmm.

Semennyire...

2019. máj. 30. 11:42
 19/31 anonim ***** válasza:
Nagyon el vagy tevedve 😅😂 meg a latasod is be van szűkülve lassan egy éve ázsiai (koreai) barátnőm van... de azért álmodozhatnak nem? 😏 aki akar az talál magának nem mellesleg messze jobb mint az eddigi összes magyar lány akikel dolgom volt....
2019. máj. 30. 11:49
 20/31 anonim ***** válasza:

#19:

Így van, én ezt nem tudhatom...

(veletek egykorú gyermekeim vann)

Igaz sokat járok Japánba, Kínába, Korreába (gyártásellenőrzésekre), de ezt nem tudhatom még mindig ;)

Nyílván a kedveseddel együtt wowoztatok, így ismerted meg...

Jah nem, direkt ezért mentél be nagykövetségre...

Ha így is van amit írsz, nyílván valamilyen közös dolog miatt jöttetek össze.

Szóval ne etess senkit.

2019. máj. 30. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!