Hol találnék olyan lányokat, akik nem olyanok, mint a videóban lévők?
A srác elég bunkó módon csak integet, meg sem szólal, de a csajok mégis tapadnak rá:
https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4
Sajnos volt már pár negatív tapasztalatom ezügyben. Megesett, hogy a lány leszólítása után 2-5 percen belül máris jött a kérdés:
- "Merre áll a kocsid?"
- "Még nincs!"
- "Akkor mit akarsz te tőlem?"
Meg eljön randira, és (21 éves):
- "Be kell vallanom, hogy nekem a 35-45 éves pasik jönnek be igazán. Akinek már van egzisztenciája, és tudja mi kell a nőnek."
Nem fogok általánosítani, mert tudom (de legalább is remélem), hogy vannak még normális lányok, de engem folyton az ilyen pénzre menő nőkkel hoz össze az élet. :(
Elég alacsony is vagyok, 174 cm, ami megnehezíti kissé a párkeresést.
Nem is igazán vagyok az a nagy dumás macsó. Szeretek beszélgetni, viszonylag könnyen ismerkedek. De nem szeretek nagyon rámenős lenni, se bunkózni (lásd a videót).
Miért nem lehet egy visszafogottabb, átlagos anyagi helyzetű srác sikeres a nőknél? Vagy legalább is miért nehezebb a párkeresés így?
26/F
én nem szállnék be egy pasi kocsijába se így.. ez egy paraszt...
egyébként szerintem azért van sikerük mert magabiztosak és ez vonzó a nők számára 19L
#2-es: Már megbocsáss, de ha így gondolkozol, nem lesz soha senkid!
Én nem akarok általánosítani, csak kérdezem, hogy hol vannak a normális nők, mert manapság nagyon sok lett a felszínes liba. :(
Nekem nincsenek nagy elvárásaim. Főleg anyagiakban nem. Nem vagyok eőítéletes, sem felszínes. Visszafogott vagyok.
Sokan mondták, hogy mennyire ritka és szép, hogy azokat az értékeket képviselem, amiket képviselek. Mégsem volt még senkim.
#2-es szerintem Napóleon leszármazottja lehet.
Ő mondta:
"Minden nő egy q*rva kivéve az anyám, de ne felejtsd el, hogy ő is nő!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!