Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találnék japán lányokat?
Én ismerek egy japán nőt. Az van hogy ők rendkívül zárkózottak és nem igazán kedvelik az idegeneket.
Az országban letelepedni is k.....a nehéz.
Szóval erre kb 0% esélyed van.
Nem nagyon fogsz találni. Viszont ha balfék vagy akinek külsőre "minden távolkeleti egyforma", csak random pesti mászkálás közben sok koreai/kínai/vietnám/maláj/szingapúri stb. lányra rámondhatod. Bár ez olyan tirpákság, mintha ők lerománoznának téged.
Ui: Még anno a Tolvajkergetők egyik akciójában volt egy ázsiai fickó aki a "nekem az európaiak mind olyan egyformák" dumát elsütötte :D
Amúgy a japánokra annyira nem jellemző a diaszpórában élés, persze vannak akik más országban élnek, de nem olyan nagy számban, mint a kínaiak.
"De akkor a japán lányoknak nem lesz pasijuk, vagy ha lesz is akkor max japán?"
Az van hogy a mostani japán fiatalok nem igazán nyomatják az ismerkedést. Lásd Japán népessége zuhan a legjobban világszinten.
Továbbá Hentai, Gatebox és hasonlok.
Nem olyan ördöngösség azért japán csajokkal ismerkedni. A probléma inkább valóban a felkutatásukban van. Tokyo-ban egy hónap alatt bőven lesz randid, ha céltudatosan és határozottan mész ki. Ezt tapasztalatból írom. Emellett két ismerősömnek is japán felesége lett (akikkel itt ismerkedett meg Magyarországon). Furcsa, mert most hogy belegondolok kínai, koreai vagy épp vietnámi pl egyiknek sincs.
Mindkettő fiú és a japán lányok is művész lelkek. Az egyik srác balettművész és a lány is. A másik pár egy társulatban találkozott. Szóval ebből, illetve abból hogy az iskolában egy japán csávó tartja a hegedű órát amondó vagyok, hogy a klasszikus tánc illetve a komolyzenei körökben vannak relatív többen.
Tényleg akarod?
A Japán követség szokott szervezni, az itt élő közösségnek nyilvános rendezvényeket. És Budapesten, a 2. kerületben is van egy nagyobb kolóniájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!