Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találnék ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
Van esetleg valami jó társkereső, ahol találni olyan lányokat, aki értékeli egy pasiban a belsőt is? A Tindert próbáltam, de ahhoz sajnos nem vagyok elég jó pasi ahogy észrevettem.2019. máj. 2. 20:47
1/8 A kérdező kommentje:
Kedves, odafigyelő, humoros, lehet velem akármiről beszélni, szeretek meglepetést okozni, nem vagyok rámenős, komoly kapcsoltra vágyom egy olyannal lánnyal aki szintén kedves, akinek megadhatok mindent, hogy boldog legyen. Van ilyen társkereső oldal?
2019. máj. 2. 20:55
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Őszintén meg kell mondanom hogy nem is nagyon ismerem a társkeresőket. Mivel még nem volt szükségem rájuk.
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Sok ilyen lány van.(talán én is) Csak még nem találtál rájuk.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát én szívesen rádtalálnék.
2019. máj. 2. 21:19
6/8 A kérdező kommentje:
És esetleg beszélgetni is lenne kedved?
2019. máj. 2. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!