Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerhetek meg olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerhetek meg olyan korombeli lányokat, akik hasonló hobbijuk, elfoglaltságuk, érdeklődési körük van?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy ott próbálkozom lányokkal találkozni, mert sajna a suliban nincsenek, hogy ha olyan helyeket keresnék, akik kötődnek a hobbijaimhoz. És esetleg találnék egy ugyan ilyen érdeklődésű lányt.

Szeretem a buszokat és szeretek utazni. Bár tudom, hogy a járművek, nem a lányok kedvenc témája. Aztán biciklizni szoktam helyre fel-le, szeretek kirándulni, (sportolni) és barkácsolni. A problémám, hogy ezek nem túlzottan olyan hobbik amiket egy lányt szeret ebben a korban. És nem tudom, hogy hova tudnék elmenni, ahol nem baj, ha odamegyek hozzájuk és leszólítom őket.

A tömegközlekedés egy jó dolognak tartom, mert ott minden nap 20 percet eltöltök. De még nem volt esélyem leszólítani lányokat.

Mi a véleményetek? Közös érdeklődési körnek megfelelően, hol tudok hasonló érdeklődésű lányt találni?

17F

2019. márc. 5. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

igazából ez nem attól függ hogy HOL keresed őket, bárhol lehetnek ilyen érdeklődésű lányok. (persze elég ritka) de biztos vannak akik úgyanezen emélkednek.

Járműveken, megállóban, közértbe, fitness terembe, kávézóba, utcán is leszólithatod őket azt lesz ami lesz

2019. márc. 5. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Közös programokon. Bicikli túra, városnéző buszos túra stb... :)
2019. márc. 6. 05:53
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Tudom nem ezt kérdezted, de nem kell feltétlenül ugyan olyan hobbitoknak meg stb... Lennie
2019. márc. 6. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Közöm nincs a barkácsoláshoz de tömegközlekedni szoktam.. Nem muszáj, hogy ugyanaz legyen a hobbitok csak szeresse amit te vagy menjen veled túrázni, kirándulni stb.. De egyébként keress művelt lányt és akkor bármiről tudtok beszélgetni. Tömegközlekedésen leszólítani is olyan, hogy nagyon felsülhetsz vele ha pl. A lány nem akar beszélgetni, van valakije stb... én sem szoktam az ilyen buszos arcokkal beszélgetni mert általában olvasok és csak megzavarnak😤 szóval csak óvatosan az ilyenekkel...
2019. márc. 7. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Hat.azt tudom mondani,hogy itt gyk-n nem nagyon fogsz talalni.
2019. márc. 21. 07:12
 6/7 14egylany88 válasza:
Nem tudom hogy ez mennyire segít neked. De az egyik osztálytársam színtén vonaton szolított meg egy srácot és náluk így kezdödöt minden és 2 éve vannak együt.
2019. márc. 30. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Engem ezek èrdekelnek bár lehet tèged meg zavarna hogy idősebb vagyok nálad.
2019. máj. 21. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!