Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerhetek meg olyan korombeli lányokat, akik hasonló hobbijuk, elfoglaltságuk, érdeklődési körük van?
Úgy érzem, hogy ott próbálkozom lányokkal találkozni, mert sajna a suliban nincsenek, hogy ha olyan helyeket keresnék, akik kötődnek a hobbijaimhoz. És esetleg találnék egy ugyan ilyen érdeklődésű lányt.
Szeretem a buszokat és szeretek utazni. Bár tudom, hogy a járművek, nem a lányok kedvenc témája. Aztán biciklizni szoktam helyre fel-le, szeretek kirándulni, (sportolni) és barkácsolni. A problémám, hogy ezek nem túlzottan olyan hobbik amiket egy lányt szeret ebben a korban. És nem tudom, hogy hova tudnék elmenni, ahol nem baj, ha odamegyek hozzájuk és leszólítom őket.
A tömegközlekedés egy jó dolognak tartom, mert ott minden nap 20 percet eltöltök. De még nem volt esélyem leszólítani lányokat.
Mi a véleményetek? Közös érdeklődési körnek megfelelően, hol tudok hasonló érdeklődésű lányt találni?
17F
igazából ez nem attól függ hogy HOL keresed őket, bárhol lehetnek ilyen érdeklődésű lányok. (persze elég ritka) de biztos vannak akik úgyanezen emélkednek.
Járműveken, megállóban, közértbe, fitness terembe, kávézóba, utcán is leszólithatod őket azt lesz ami lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!