Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült hozzám hasonló embereknek barátnőt találni?
Ha ez vígasztal én 160 al és ugyan így sporttal viszont kicsit vékonyan, nem találtam még senkit. Nem hiszem hogy a statisztikákban kell keresni a hibát, én mondjuk nem is ismerkedek annyira szóval amiatt is lehet, hogy nincs senkim. De hajrá nekünk, majd lesz valami ;)
18/F
Privatot nem kerek koszi!:)
Szerintem nem a kinezeteddel van a gond nekem pl a magas "nagyobb"sracok jonnek be mint amilyen te is vagy(habar ez nem sokaz jelent ha szar a szemelyiseged) Szoval vagy nyitottabbnak kene lenned es tobbet ismerkedni vagy csak meg nem talalkoztal a megfelelo emberrel.
Köszönöm szépen mind a három válaszolónak a válaszát, mennt a like mindegyikre.
#2es és #3mas válaszoló jót írt, amin el kell gondolkoznom, hogy minden fejben dől el és nyitottabbnak kéne lennem. Talán ezen kéne változtatnom, ami nagyon nehéz feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!