Az EU további központosítása csak a balliberálisoknak és a hasonló szellemiségű embereknek kedvezne?
Az EU többnyire a baloldali,liberális embereknek kedvez.Az ő szekerüket tolja.Ne tévesszen meg, Juncker és Merkel is az ő "csapatukban" játszik.
Merkel például a saját bevándorláspolitikáját akarja az egész EU-ra kényszeríteni.
Miért is állítom azt, amit a kérdésben megfogalmaztam?
Az EU támogatja (vagy legalábbis hagyja,nem ellenzi) a kontinensen kívüli migrációt, sőt egyes politikusok hívogatják is őket.
Emiatt nagy öröm lesz a baloldaliaknak,liberálisoknak, mivel egyre "sokszínűbb" társadalomban élhetnek.Nekik pedig ez az ideáljuk, ez kell nekik.
Mindig is utálták a homogén vagy nagyjából homogén nemzetállamokat.
Az EU már régen meghaladta önmagát.
Eredetileg csak egy gazdasági uniónak indult, szó sem volt mindenféle politikai,kultúrpolitikai,társadalompolitikai egységesítésről.
1#
Köszönjük a választ.Soros mindjárt utalja is a dolcsikat.
# 2/2 Időpont ma 21:48
Arról is Soros tehet, hogy hazudsz?
Baromi unalmas már a migránsozás meg a "gonosz EU" -zás.
Hagy áruljak el egy hatalmas titkot:
A migránsválság elsősorban Németország problémája, a maradék kb 400 millió embert alig érinti.
Láttál már migránst?
Mindig is hirdettem, hogy a heti egy humán óra kevés a szakmunkásban.
Ha legközelebb példát kérnek rá, a te kérdésedet hozom fel példaképp.
Egyetértek a 8-assal
Ez az egész migránsozás csak egy elefánttá fújt kisegér.
Kedves Kérdező!
Hát ez érdekes, mert én más sokszor háborúztam itt a párttársaiddal (khmm... 33%...khmm...), de az utalás még nem jött Gyuri bácsitól :(
Te viszont a libsi szót ne felejtsd ki a hozzászólásodból, különben a jövőheti utalás nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!